Op korte termijn zoeken we een nieuwe kracht voor onze BSO locatie in Montfoort/Oudewater voor in 1e instantie de dinsdag en donderdag. Bij voorkeur ook iemand die eventueel zou kunnen assisteren bij onze tussenschoolse activiteiten tussen 12.00 en 13.00 uur.

Wat wordt van een nieuwe collega verwacht?

  • Voorbereidingen treffen voor de opvang van een specifieke stamgroep
  • Ophalen van kinderen bij de scholen
  • Verzorging en begeleiding van het tafelmoment met de kinderen
  • Voorbereiding en uitvoering van activiteiten
  • Overdracht naar ouders
  • Initiatiefrijke en enthousiaste houding

 

Gezien de huidige groei is er uitzicht op meer dagen!

Werktijden
Werktijden zijn in schoolweken van 14.00- 18.30 uur. In vakanties werken we met afwijkende programma’s en roosters.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiast en flexibel persoon die elke dag weer zin heeft om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Bij voorkeur iemand met affiniteit en ervaring in het werken met kinderen. Je moet in het bezit zijn van een kindgericht diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (minimaal MBO 4, bv SPW, SCW, Sport en Bewegen niveau 3, PABO, SPH, ALO, Minerva).

Wil jij een bijdrage leveren aan ons leuke en energieke team? Mail dan je CV, met motivatiebrief en pasfoto naar info@yellowbellies.nl. Vermeld in je brief ook even welke talenten jij in zou brengen in ons team.

Voor meer informatie kun je bellen met Mark van Bentum M 06 – 22 304 221 of Danny Muijs (06 – 51 111 679)