Activiteiten

Bewegingsonderwijs

Inmiddels verzorgt de Yellowbellies gymlessen voor de Mariaschool, Jenaplanschool Klavertje 4 en Jozefschool in Oudewater en de Krullevaar in Schoonhoven. Deze gymlessen worden gegeven door vakleerkrachten met een enorme passie voor bewegingsonderwijs.

Rots en Water

In een reeks trainingen proberen we een positieve impuls te geven aan een groep kinderen, door doen te koppelen aan denken/voelen en samen zijn. Vanuit doen willen we ieder kind in zijn of haar kracht zetten. Sport en spel spelen hierbij een belangrijke rol.

Evenementen

Yellowbellies organiseert veel verschillende evenementen. Lees hier meer over.

Sportieve kinderfeestjes

Naast alle tussen- en naschoolse activiteiten die Yellowbellies organiseert, is het ook mogelijk om je verjaardagsfeest te vieren bij Yellowbellies! In samenspraak met de jarige job wordt er een draaiboek gemaakt met de aller leukste spellen en sporten.

Haal- en Breng Service

Wij juichen het enorm toe dat kinderen lid zijn van een sportvereniging. Als uw kind onder opvangtijd moet sporten bij een vereniging, dan kunt u gebruik maken onze haal- en brengservice.

Clinics

Wij willen alle BSO kinderen kennis laten maken met zo veel mogelijk lokale sporten en dus ook met alle sportverenigingen in de omgeving. Wij geven daarom in samenwerkingen met verenigingen (eenmalig of periodiek) een clinic aan onze kinderen.