Het leukste Yellowbellies moment:

Dit was op mijn eerste werkdag. En ook de eerste dag voor de Yellowbellies light kinderen. We gingen konijnentikkertje doen na de uitleg mocht iedereen het vak in die was gemaakt van hoedjes. Toen de konijntjes het vak in mochten en weg rende voor de tikker. Rende zo alle kinderen helemaal naar de andere kant van het veld.

volg ons op Facebook

Cindy van Vliet

Welke dagen ben je actief? Welke locatie? Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan het werk bij de Yellowbellies Light. Dit is dan ook de locatie waar ik het vaste gezicht ben. Op maandag, donderdag en vrijdag werk ik op de Peutergroep in het Cultuurhuis.

Wat is je achtergrond? Na mijn middelbare school heb ik de opleiding helpende zorg en welzijn gedaan. Na deze opleiding heb ik de opleiding Pedagogische medewerker niveau 3 gedaan.

Waarom Yellowbellies? Ik werk bij de Yellowbellies omdat ik graag met kinderen werk. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag en na de zomer ook op vrijdag. Voornamelijk op de jongste groepen van de Yellowbellies op de light locatie bij FC Oudewater ik ben dan groepsleidster van een vaste stamgroep. Sinds dit jaar hebben we ook het mentorschap erbij gekregen. Dit om de ontwikkelingen van de kinderen bij te houden. Dit doe ik samen met Femke bij de Yellowbellies Light.  Daarnaast ben ik ook een van de vaste gezichten van onze peuteropvang.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik zorg voor een veilige plek voor de kinderen. Dat ze zich op hun gemak voelen bij de Yellowbellies en dat ze het naar hun zin hebben en met plezier mee kunnen doen aan de activiteiten. Ik ben zorgzaam voor de kinderen. Het enthousiasme van de kinderen maakt het werken met kinderen erg leuk. Het spelenderwijs kinderen wat proberen te leren zijn de dingen die ik leuk vind aan het vak. Kinderen helpen met het verder ontwikkelen van hun talenten.