Het leukste Yellowbellies moment:

Het moment dat je kinderen met een glimlach ziet lopen.

volg ons op Facebook

Daan vd Boogaard

Welke dagen actief: Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag actief op de locatie in Montfoort.

Opleiding(en): Ik zit nu 4 jaar op de Sportacademie MBO Utrecht. Hier ben ik in de laatste fase om mijn niveau 4 diploma te halen. Ik volg hier de uitstroomrichting BOS (Buurt, Onderwijs, Sport).

Sportieve achtergrond: Kinderen en ouders kennen mij van MSV, waar ik al 4 jaar trainer ben van verschillende teams. In elke laatste week van de zomervakantie zul je mij ook vast wel eens gezien hebben bij de VOM in het park, hier loop ik ook al zo’n 5 jaar mee.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: Ik werk bij de Yellowbellies omdat ik het ontzettend leuk vind om met kinderen te werken en dan in het speciaal met hun te sporten. Er is niets leukers dan kinderen met een glimlach te zien lopen.

Omschrijf jouw aanpak: Mijn eigen enthousiasme over brengen op de kinderen. Elke dag zal je mij vrolijk op het werk zien lopen en dit probeer ik dan over te brengen op de kinderen.
Hierdoor krijgen de kinderen en ik een goede band met elkaar. Zij zullen mijn werkdagen hierdoor extra leuk gaan maken.

Favoriete Yellowbellies spel: Doelentrefbal, een spel met 3 kleine doelen tegenover elkaar en probeer je in de doelen tegen over je te gooien, en zelf je doel te verdedigen. Een spel voor elke leeftijd, waar iedereen even goed in is en waarbij je elkaar kunt motiveren.

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? Doordat dit een gezellige en sportieve BSO is, waarbij we met ze alle lekker buiten kunnen spelen. En lekker kunnen bewegen en gelijk leren samenwerken.