Het leukste Yellowbellies moment:

Ik geniet met volle teugen als ik allemaal blije en enthousiaste kinderen om me heen zie, die met plezier deelnemen aan onze activiteiten die met plezier gegeven worden door onze gepassioneerde leiders. Hiervoor kom ik dagelijks mijn bed uit!

volg ons op Facebook

Danny Muijs

Wat is je achtergrond?  Ik heb de HBO studie Sportmanagement afgerond en het Sport en Bewegingsleiderleider niveau 4 diploma behaald. Daarnaast heb ik mijn KNVB juniorentrainer diploma en ben ik sinds kort ook gecertificeerd Rots en Water trainer. Ik vind het belangrijk en leuk om in ontwikkeling te blijven. Ook heb ik meerdere verdiepingscursussen gedaan op pedagogisch vlak. Ik heb mijn hele leven gevoetbald, maar door een complexe knieblessure is dat niet meer mogelijk. Daarom ben ik nu regelmatig in de sportschool te vinden.

Welke dagen Actief? Yellowbellies is mijn passie, ik ben er de hele week mee bezig. Met veel plezier overigens!

Waarom Yellowbellies? Mark, ik en ons team geloven dat sport onderdeel moet zijn van ieders leven. Sport is niet alleen enorm goed voor de ontwikkeling, het is ook een uitlaatklep, het biedt mogelijkheden voor nieuwe sociale contacten en het zorgt voor een gezonde en fitte levensstijl, waardoor je uiteindelijk meer voldoening uit je leven kunt halen. Met plezier en ons entousiasme als basis proberen we dit met al onze activiteiten te bereiken.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik heb een enorme drive en beschik over veel daadkracht. Ik hou van gek doen op zijn tijd, maar hecht altijd veel waarde aan geldende normen en waarden en probeer deze ook te bewaken binnen het team. Ik probeer ervoor te zorgen dat ieder kind zich prettig voelt bij de Yellowbellies en dat de Yellowbellies als organisatie continue in beweging blijft. Kinderen zijn geweldig, zo ongecompliceerd en recht voor zijn raap. Ik hou daarvan!