Het leukste Yellowbellies moment:

Vooral het buikschuiven op een zeil met groene zeep. Zelf vonden de kinderen dit ook helemaal geweldig!

volg ons op Facebook

Demi Sweep

Welke dagen actief: Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij Yellowbellies Oudewater.

Wat is je achtergrond? Ik heb mijn MBO niveau 4 diploma BOS (buurt, onderwijs, sport) sport en bewegen gehaald op het ID College in Gouda, Tijdens deze opleiding heb ik veel cursussen gevolgd om in nog meer stukken van sport te mogen lesgeven zoals: turnles, lifequard, zwemles en pupillentrainster op de voetbal. Ik hou erg van sporten! En heb vroeger ook veel verschillende sporten beoefend. Ik ben natuurlijk begonnen met zwemlessen. Hierbij heb ik mijn A, B en C behaalt en nog vele andere certificaten! Ook heb ik op turnles en volleybal gezeten. Hierna ben ik op voetbal gegaan, wat ik nog steeds met plezier doe! Ik heb ook 5 jaar voetbaltraining gegeven. Ook ben ik sinds kort bezig met tennissen, ook dit vind ik superleuk!

Waarom Yellowbellies? Het is superleuk om bij de Yellowbellies actief te zijn! Er zijn zoveel verschillende dingen die je de kinderen kan aanbieden, zoals sporten knutselen of spelletjes spelen. Zelf vind ik het sportgedeelte het leukst! Het doet mij plezier als de kinderen een leuke, gezellige en sportieve middag hebben gehad!

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik vind het belangrijk dat ik een spel doe waar alle kinderen plezier in hebben. En op hun eigen niveau kunnen sporten! Ik doe vaak mee met de spellen omdat ik het zelf ook leuk vind en ik de kinderen dan kan enthousiasmeren. De kinderen vinden het ook erg leuk als de leiders mee doen!  In de zomer doen we altijd veel waterspelletjes, dit vind ik altijd het tofst! Vooral het FBI spel op de tumblingbaan die helemaal nat is. Hierbij heb je politie en de hulppolitie, deze kinderen moeten proberen om de boeven af te gooien. Maar de boeven kunnen zich verschuilen achter obstakels. Ook vind ik doelentrefbal erg leuk. Hierbij staan 3 kleine doeltjes tegen over elkaar, en er liggen heel veel ballen in het veld en ga je proberen om aan de overkant te scoren om de bal te schieten of te gooien. Maar je moet ook je eigen doel verdedigen!

Ik heb 2 jaar stage gelopen bij de Yellowbellies. Dit was zo goed bevallen dus mocht ik gelukkig blijven na mijn stage om hier echt te mogen werken! Ik vind de Yellowbellies uniek doordat er per dag naar het kind wordt gekeken. Welke kinderen heb ik vandaag in de groep en aan de hand daarvan ga je de dag planning maken, waarbij elk kind het naar zijn zin heeft! Ook vind ik het superleuk dat de werknemers zich zo goed in het kind kunnen inleven. Ook ben ik erg blij dat de Yellowbellies de werknemers steunt op het vlak waar hij of zij zich in wil ontwikkelen. Ik vind dit heel bijzonder dat dit allemaal mag en kan bij de Yellowbellies!