Het leukste Yellowbellies moment:

Ik heb niet specifiek een heel leuk moment, maar dagelijks word er genoeg gelachen bij de Yellowbellies.

volg ons op Facebook

Djardo Boele

Op welke dagen actief? Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik in Haastrecht op de BSO, en woensdag bij 7+ in Oudewater. Met de tussen schoolse opvang werk ik dinsdag op de Mariaschool en donderdag op de Heeswijk school.

Wat is je achtergrond? Sport en bewegingsbegeleider niveau 3, KNVB pupillen en junioren trainer, lifequard en BHV. Sport en bewegingsbegeleider niveau 4 en KNVB TC3 en KNLTB tennisleraar A.

Waarom Yellowbellies? De reden dat ik bij de Yellowbellies werk is dat ik het leuk vind om elke dag met kinderen te sporten en hun uit te dagen om hun eigen kwaliteiten en motorische vaardigheden optimaal te benutten.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Naast dat ik 4 dagen in de week werk bij de Yellowbellies ben ik ook verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte, denk hierbij aan: Materiaal, clinics, evenementen en het bedenken van nieuwe spellen. De karaktereigenschappen van een kind vind ik erg belangrijk tijdens sport en spel, hierdoor kan je de kinderen op hun eigen manier het beste betrekken tijdens de activiteiten. Ik vind het erg belangrijk om mezelf in te leven in de doelgroep. Dat vinden de kinderen ook erg leuk, ze willen dat ook altijd graag dat je meedoet met de activiteit. Het zelf kind zijn motiveert de kinderen om zelf beter hun best te doen, hierdoor gaan de activiteiten fanatiek en leren de kinderen omgaan met winnen en verlies.