Voor iedereen die het leuk vindt om te sporten en zeker om te voetballen, of met een team mee te doen aan een toernooi, is er aan het einde van elk schooljaar een super leuk voetbal toernooi! Wij organiseren de Dream League for kids! Een voetbaltoernooi voor kinderen waar plezier en samenspelen op de 1e plek staat.

volg ons op Facebook

Dream Leaque 4 Kids

Je schrijft je samen met je team (ongeveer 8/9 spelers) en een volwassen begeleider in onder een eigen gekozen teamnaam. Bijvoorbeeld Dream Team, Montfoort United of FC Fortnite. Je schrijft je in voor € 7.50 per persoon zodat wij voor elke speler van jullie team een supermooi voetbalshirt kunnen laten maken met jullie teamnaam erop. Met dat shirt speel je dan in een op jullie niveau aangepaste competitie.

In deze 2 – daagse (2 woensdagen) competitie speel je tegen andere zelf verzonnen teams voor heel veel verschillende prijzen. Je maakt altijd kans op een prijs, is het niet met de wedstrijden die je speelt, dan wel met de penaltybokaal die er gehouden wordt op een keeper vanuit de selectie van MSV’19.  Ook is er zelfs een pechvogelbokaal en een sportiviteitsprijs.

Het belangrijkste aan het toernooi is dat iedereen mee kan doen. Jong of oud, voetballer of geen voetballer, plezier is het allerbelangrijkste. Wij weten zeker dat het2 hele leuke voetbaldagen worden!

Even alles op een rijtje:

WANNEER: 22 en 29 mei (Oudewater) 5 en 12 juni (Montfoort)
WAT: Een superleuk voetbaltoernooi voor iedereen, ongeacht niveau met heel veel winnaars!
WIE: Iedereen kan meedoen vanaf 6 jaar.
WAAR: Kunstgras van MSV’19 en FC Oudewater
TIJD: Oudewater vanaf 13.30 uur en Montfoort vanaf 14.30 uur.
INSCHRIJVING: Start vrijdag 11 maart t/m 14 april.
KOSTEN: € 7,50 per kind (inclusief cool bedrukt shirt met eigen teamnaam). Totaal bedrag per team voldoen op: IBAN NL84RABO0143533711 t.n.v Yellowbellies

Contactpersoon: Het is belangrijk dat ieder 
team een vaste begeleider (16+) heeft die zorgt dat 
het team op de juiste tijd op het juiste veld staat en die
 het wisselen van de spelers soepel kan laten verlopen.
 Deze begeleider hoeft GEEN verstand van voetbal te hebben.

Schrijf je in!

Dream League 4 Kids Oudewater

Stap 1 van 4

25%
  • Je kan je alleen inschrijven in een team van minimaal 6 personen. LET OP: Ivm aanschaf shirts, is het inschrijfgeld €7,50 per kind!