Het leukste Yellowbellies moment:

Het lukt me vaak om een gezellige sfeer te creëren waarin alle kinderen een plekje vinden waar hij of zij zich prettig bij voelt.

volg ons op Facebook

Eno Middelham

Welke dagen actief: Ik ben actief op woensdag.

Opleiding(en): Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en heb daar mijn MBO-opleiding SCW 4 gevolgd. Vanuit deze opleiding ben ik direct aan de slag gegaan als jongerenwerker. Na een korte uitstapje bij jeugdzorg, wist ik weer waarom ik jongerenwerker was geworden, en ben ik aan de slag gegaan bij Stichting Binding in Wijk bij Duurstede. Het vanuit gevoel kunnen en mogen werken met zowel jongeren als kinderen ligt me goed. Sinds 2008 mag ik mijzelf officieel Rots en Watertrainer noemen en sinds dit jaar doe ik dat onder meer namens de Yellowbellies!

Sportieve achtergrond: Rots en Water trainer.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: Wie zijn er nou cooler dan de Yellowbellies?! Het is een fijne organisatie met mensen waar ik een goed gevoel bij heb. Ze zijn enthousiast, betrokken en hebben oog èn hart voor de kinderen. Dat zijn voor mij eigenschappen waar ik me graag aan verbind.

Omschrijf jouw aanpak: Het lukt me vaak om een gezellige sfeer te creëren waarin alle kinderen een plekje vinden waar hij of zij zich prettig bij voelt. Dat kan betekenen dat ze het hoogste woord hebben, of juist het tegenovergestelde. Niet iedereen is een haantje de voorste, en dat is prima. Negatief gedrag kan ik vaak op een speelse manier ombuigen tot iets positiefs. Ik probeer ieder kind te zien en de aandacht en zorg te geven die het verdient. Zeker binnen de Rots en Water-trainingen is dat een voorwaarde.

Favoriete Yellowbellies spel: Een spel voor elke leeftijd, waar iedereen even goed in is en waarbij je elkaar kunt motiveren.

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? Het is een fijne organisatie met mensen waar ik een goed gevoel bij heb. Ze zijn enthousiast, betrokken en hebben oog èn hart voor de kinderen. Dat zijn voor mij eigenschappen waar ik me graag aan verbind.