Loading...
Evenementen 2018-07-26T14:32:24+00:00

Maatschappelijke evenementen

Yellowbellies organiseert veel verschillende evenementen.

 

Schoolvoetbal

Omdat we vinden dat het schoolvoetbal een prachtig evenement is voor alle kinderen hebben we dit maatschappelijke evenement omarmd en organiseren wij dit vol passie en enthousiasme. Ons uitgangspunt is dat alle kinderen die dat willen, mee kunnen doen.

Koningsspelen

Yellowbellies is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verbindende factor tussen scholen, gemeenten en allerlei verenigingen in Oudewater én Montfoort. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Koningsspelen in Oudewater.

Ons doel: Een sportdag voor alle kinderen waarbij ze onderling met elkaar samenwerken en lekker in beweging zijn. Daarnaast geven we veel verenigingen de gelegenheid om zichzelf, in de vorm van een clinic, op een positieve manier te presenteren aan alle kinderen en ouders. Samen willen we zorgen voor een nieuwe educatieve en sportieve activiteit in Oudewater.

We richten ons met deze activiteit op alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud. Verdeeld over 2 dagen organiseren wij namens de scholen een programma met allerlei uitdagende clinics voor alle leeftijdsgroepen. De kinderen maken kennis met nieuwe sporten en kiezen zo hopelijk meer bewust voor een sport die ze echt leuk vinden! Dit maakt de kans dat kinderen in de puberteit doorgaan met sporten groter.

Ouder Kind Dag

De kinderraad organiseert een Ouder & Kind Dag waarbij de ouders en kinderen gemixt in teams het tegen elkaar opnemen tijdens de leukste Yellowbellies activiteiten. Middels dit toernooi wil de kinderraad de ouders laten ervaren hoe het is om bij de Yellowbellies te sporten.

Dream League 4 kids

Voor iedereen die het leuk vindt om te sporten en zeker om te voetballen, of met een team mee te doen aan een toernooi, is er aan het einde van elk  schooljaar een super leuk voetbal toernooi! Wij organiseren de Dream League for kids!  Een voetbaltoernooi voor kinderen waar plezier en samenspelen op de 1plek staat.

Informatie Dream League 4 kids

De belangrijkste kenmerken van Yellowbellies op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Sportief
  • Bijdetijds
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Wettelijk erkend
volg ons op Facebook