Het leukste Yellowbellies moment:

Een kind iets mee kunnen geven waar zij de rest van hun leven iets aan hebben is geweldig.

volg ons op Facebook

Ezra Hoefsmit

Welke dagen actief: Ik ben actief op dinsdag en donderdag in Oudewater.

Opleiding(en): Ik heb MBO sport en bewegen niveau 4 afgerond en zit nu in mijn 2e jaar HBO Commerciële Economie.

Sportieve achtergrond: Ik ben 5 jaar trainer/leider geweest bij de jeugd van VVHaastrecht waar ik ook zelf voetbal hiervoor heb ik mijn pupillen trainer/coach en TC3 diploma gehaald. Werken met kinderen is een passie sinds het MBO, vanuit de opleiding sport en bewegen heb ik ook gewerkt op een zomer kamp in zowel Nederland als Amerika.

Motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn: Toen ik een stage zocht voor mijn 4e jaar sport en bewegen kwam ik via Lars en Freek hier terecht. Na een half jaar stage werd ik gevraagd om een dag te komen werken en daar begon het allemaal. Na een jaar weg geweest te zijn door studie ben ik terug bij de Yellowbellies met veel plezier en motivatie. Werken met kinderen is een passie, je houdt van ze of je hebt er niks mee. Werken met kinderen is voor mij meer dan ‘werk’. De kinderen zitten in de ontwikkelingsfase, zij ontdekken zichzelf en wat zij willen. Een kind kunnen helpen en sturen in hun ontwikkeling is het mooiste wat er is. Het draait niet alleen om een leuke en gezellige middag, bij de BSO zijn wij verantwoordelijk voor een (klein) deel van de opvoeding. Een kind iets mee kunnen geven waar zij de rest van hun leven iets aan hebben is geweldig. Op den duur moet er wat geleerd worden, de oudere kinderen klaar stomen voor de middelbare school en wat volgt. De jongere kinderen op sportief en sociaal gebied wat bij brengen. Dat is waar het voor mij om draait.

Omschrijf jouw aanpak: Ik kan erg speels zijn en lekker met de kinderen spelen op het ene moment. Op het andere moment kan ik serieus zijn, de verhouding moet goed zijn. De kinderen moeten weten wanneer zij wat moeten en kunnen doen.
Ik probeer altijd mee te denken met anderen en het bedrijf. ‘Denk in oplossingen niet in problemen’.

Favoriete Yellowbellies spel: Doelentrefbal, een spel met 3 kleine doelen tegenover elkaar en probeer je in de doelen tegen over je te gooien, en zelf je doel te verdedigen. Een spel voor elke leeftijd, waar iedereen even goed in is en waarbij je elkaar kunt motiveren.

Wat maakt Yellowbellies uniek volgens jou? De jongere kinderen op sportief en sociaal gebied wat bij brengen. Dat is waar het voor mij om draait.