Het leukste Yellowbellies moment:

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en om ze te zien ontwikkelen en om te zien hoe ze zich vermaken. Ook vind ik het erg leuk om zelf dingen te organiseren en te regelen, en tijdens een middag YB doe je dit altijd.

volg ons op Facebook

Femke Burger

Welke dagen ben je actief? Maandag, dinsdag en donderdag bij Yellowbellies Montfoort. En op dinsdag t/m vrijdag-ochtend op de Peutergroep in het Cultuurhuis.

Wat is je achtergrond? Ik heb mijn middelbare school afgerond op het vmbo. Toen ben ik pedagogisch medewerker gaan studeren op het ID college. Eerst heb ik pedagogisch medewerker niveau 3 gedaan. Daarna heb ik nog een jaar extra gedaan voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Waarom Yellowbellies?  Ik werk bij de Yellowbellies omdat ik het een heel leuk bedrijf vind. Alle collega’s zijn collegiaal, behulpzaam, betrokken en meedenkend. De YB is een heel jong en groeiend bedrijf en dat vind ik ook erg fijn. De functie die ik uitoefen bij de Yellowbellies is pedagogisch medewerker. Kinderen na schooltijd vermaken en ze zien genieten vind ik geweldig!

Ook ben ik mentor van een aantal kinderen van YB light en schrijf ik ieder jaar van mijn mentor kinderen een verslag. Zo hou ik de ontwikkeling en plezier van de kinderen goed in de gaten.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik vind het vooral erg belangrijk dat de kinderen zich vermaken als ze naar de YB komen, dat ze zich niet vervelen en niet ongeïnteresseerd rond lopen. Ik zou ze hier graag bij helpen en leuke activiteiten voor ze bedenken met veel afwisseling. Ook vind ik het leuk om de kinderen aan te moedigen en te stimuleren in hun spel.