Yellowbellies nu ook in Haastrecht

Onze sportieve buitenschoolse opvang staat voor plezier in bewegen, het liefst buiten! Het doel is een leuke middag, sport en spel zijn ons middel om dit te bereiken. Kinderen doen niets liever dan lekker spelen en bewegen. Wij begeleiden en stimuleren ze hier vol passie en enthousiasme in. Het maakt niet uit of uw kind sportief is of niet, met onze kennis en jarenlange ervaring weten we ieder kind uit te dagen op zijn of haar niveau. Bovendien is spelend leren in onze ogen de ultieme leervorm.

We hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van een sterk karakter. De belangrijkste eigenschappen die we stimuleren zijn: zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid, zelfbeheersing, optimisme, sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en dankbaarheid.

Waarom Yellowbellies?

  • Elke dag een leuke beweegactiviteit
  • Enthousiast en fris team
  • Perfecte combinatie tussen sportieve en pedagogische leid(st)ers
  • Prachtige locatie bij VVH met volop buitenruimte
  • Lokaal betrokken
  • Flexibel
  • Een goede basis voor een gezonde leefstijl
  • Fijne open sfeer waar iedere mening meetelt

Velen gingen u voor!

Onze klanten zijn razend enthousiast. Dit blijkt uit onze hoge kindaantallen en de hoge klantbeoordeling, namelijk een 8,9! Onze locaties in Oudewater en Montfoort zitten helemaal vol en onze wachtlijst blijft maar groeien. Dagelijks halen we in Oudewater en Montfoort meer dan 150 kinderen uit school!

Locatie 

Onze opvanglocatie zal de kantine van VVH zijn op het sportpark Wilgenoord. Naast de mooie vernieuwde kantine beschikt deze locatie over een geweldige (zeer veilige) buitenruimte volop mogelijkheden om je lekker uit te leven.

ACTIE: De eerste 25 inschrijvingen krijgen van ons geheel kosteloos een bedrukt trainingsjack inclusief eigen naam en logo!!

Djardo Boele

Onze collega Djardo Boele zal het vaste gezicht worden in Haastrecht. Djardo heeft veel ervaring en affiniteit met alle leeftijden in de doelgroep van 4-12 jaar. Naast zijn inmiddels 5 jaar ervaring als pedagogisch medewerker bij de Yellowbellies, geeft hij ook al jarenlang de tennislessen in Haastrecht, waardoor hij voor een aantal ouders en kinderen al een vertrouwd gezicht zal zijn. We hechten veel waarde aan vaste gezichten. Djardo zal daarom in principe altijd aanwezig op deze nieuwe locatie en zsm worden aangevuld door een vrouwelijke collega.

volg ons op Facebook
“Heel veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. Er wordt veel tijd in gestoken. kinderen mogen spelen, met de achterliggende gedachte van de ontwikkeling. Goede service, 24 uur per dag. Er zijn duidelijke afspraken. Opvang gegarandeerd.”
Peter Dijktra • vader van Jesse
“Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, geweldig leersysteem.”
Irma Slotboom • moeder van Jesse

“Superleuke buitenschoolse opvang voor kinderen! Ze zijn lekker de hele middag sportief bezig en ik hoor alleen maar positieve verhalen!”

Derek Maaijen • vader van Tijn

Geen leukere plek te bedenken dan de Yellowbellies. Onze kindjes gingen altijd met veel plezier. En dagelijks de vraag: Mogen we vandaag naar de Yellowbellies! Dus misschien toch tijd voor een vestiging in Amerika? Bedankt voor alles wat jullie voor onze kindjes hebben betekend. Ga vooral zo door!

Conny Vermeulen

De Yellowbellies is een unieke vorm van buitenschoolse opvang. Een plek waar mijn kinderen genieten van het sporten, het spelen en de enthousiaste begeleiders. Als ik Tijn en Sofie kom halen ben ik volgens hen altijd te vroeg ze zijn nog lang niet klaar met spelen! Een top plek voor ieder kind!

Liselotte Trijssenaar • moeder van Tijn en Sofie

Bekijk
vestiging Haastrecht

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN

Schrijf je zoon of
dochter in voor opvang

INSCHRIJVEN

Kosten berekenen?
Zie onze rekentool

REKENTOOL