Het leukste Yellowbellies moment:

Kleurenrace is een erg leuk, vooral als je er leuke verhaaltjes bij verteld.

volg ons op Facebook

Jenny van Eldik

Welke dagen ben je actief? Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik actief op de 7+ BSO in Oudewater.

Wat is je achtergrond? Met succes heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) afgerond. Voordat ik bij de Yellowbellies kwam werken heb ik 2 jaar als gymdocent op een basisschool gewerkt. Ook de opleidingen fitnesstrainer 1 & 2 en personal training pro en pro advanced heb ik met succes afgerond.

Waarom werk je bij Yellowbellies? Het werken met kinderen vind ik altijd al erg leuk, daarnaast is de Yellowbellies ook lekker actief in sport en spel wat mij ook aanspreekt. Als gymdocent kon ik mijn ei niet goed kwijt aangezien er te veel dingen ‘moesten’ (denk aan het afsluiten van bewegingsonderwijs voor het rapport). Hier bij de Yellowbellies is alles een stuk vrijer. Niks moet, alles (althans veel) mag. Zo zie je dat de kinderen dan ook veel meer plezier ervaren in het bewegen en dat is toch wel een groot doel van mij. Naast mijn huidige BSO taken ben ik ook werkzaam als mentor van de jongste kinderen op de locatie Montfoort. Zo houdt ik onder andere de ontwikkeling van de kinderen bij en ben ik er voor ze als er iets speelt wat ze kwijt moeten.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Zelf ben ik erg sportief, wat een mooie kwaliteit is om bij de Yellowbellies te werken. Sporten en het werken met kinderen is een passie van mij wat ik mooi kan combineren in het werkveld. Daarnaast ben ik zorgzaam en geduldig wat bij het werken met kinderen een goede eigenschap is. Met mijn ervaring en kennis over sport en bewegen en het werken met kinderen heb ik genoeg te bieden als begeleider bij de Yellowbellies. Vroeger wilde ik altijd Juf worden. Kinderen iets leren en bijbrengen. Met mijn liefde voor sport dacht ik dat mooi te combineren als gymdocent. Maar was het meest voorop staat voor mij is toch het plezier hebben in het bewegen. Bij kinderen kun je dat plezier duidelijk zien en je krijgt veel van ze terug. Dat is toch wel een reden waarom het werken met kinderen zo leuk is. Het enthousiasme en volop energie, geweldig!