Het leukste Yellowbellies moment:

Het geeft mij een goed gevoel als de kinderen met een lach naar huis gaan!

volg ons op Facebook

Kiki Tellier

Op welke dagen ben je actief? Ik ben op de maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op de BSO in Montfoort en op de woensdag sta ik op de peutergroep in het Cultuurhuis in Oudewater.

Wat is je achtergrond? Op de middelbare school heb ik 3 jaar HAVO gevolgd, maar heb mijn laatste jaar afgerond op het VMBO. Vervolgens ben ik een MBO gaan volgen aan het ROC Midden Nederland in Utrecht. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).Het laatste jaar volg ik via een BBL traject. Dit houd in ‘werkend leren’. Ik hoop aan het einde van dit schooljaar mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Daarnaast ben ik van jongs af aan al actief met schaatsen. Ik heb een aantal jaar in de selectie van Zuid-Holland getraind. Nu train ik weer bij mijn schaatsvereniging STV Lekstreek en geef ik af en toe trainingen aan de jeugd. Ook ben ik lid van activiteitencommissie waarbij we ieder jaar alle activiteiten voor de club verzorgen.

Waarom Yellowbellies? Yellowbellies sprak mij aan door de Pedagogische visie, het gezond en sportief bezig zijn met de kinderen. Daarnaast vind ik het erg leuk om actief bezig te zijn, de kinderen zien te ontwikkelen en een band met ze op te bouwen. Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om mij te kunnen ontwikkelen binnen dit enthousiaste team en groeiende bedrijf.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Door mij pedagogisch kennis en mijn sportieve achtergrond denk ik dat ik de juiste balans weet te vinden tussen het verzorgen van de kinderen en het actief bezig zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, en vanuit die basis werken aan hun talenten en een sterk karakter kunnen ontwikkelen.