Algemene informatie

Buitenspeels kinderdagverblijf

Rekentool

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in Oudewater, in ons gloednieuwe gebouw aan de Waardsedijk 209. Een hele bijzondere locatie in een ruimtelijke natuurlijke omgeving. Op ons kinderdagverblijf is veel aandacht voor bewegingsvrijheid, zelfredzaamheid, gezonde voeding en natuur.

Het leven is een ontdekkingsreis. En wij helpen kinderen graag die ontdekkingsreis te maken. Door ze steeds meer te laten ontdekken en ervaren, in een warme omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Met vaste lokale gezichten, waar ze een band mee opbouwen.

We stimuleren zelfredzaamheid en hebben respect voor ieder uniek kind met zijn of haar unieke talent. Een kind dat zelf kan zitten, wil zelf eten. En knoeien. Een kind dat kan lopen, wil springen, klimmen, klauteren en ravotten. Onze kinderen gaan veel en vaak naar buiten. Bijvoorbeeld naar onze eigen aangrenzende natuurlijke speeltuin. Slecht weer bestaat bij ons niet, er is altijd iets te doen. De kleinsten kunnen slapen in een buitenbedje.

Baby’s hebben ruimte nodig om zich vrij te kunnen bewegen. Daarom vind je bij ons een ruime grondbox, zodat ook de kleinsten vrijuit kunnen bewegen en later ook kunnen rollen of kruipen. Peuters kunnen zich uitleven in de speelzaal op onze beweegvloer.

Op alle werkdagen staan we ‘s ochtends vanaf 7.30 uur voor je klaar om jou en je kind(eren) te begroeten. We zijn er voor je tot 18.30 uur. Het hele jaar.

Wij zijn de eerste en enige buitenspeelse kinderopvang van Nederland.

  • Gloednieuwe locatie op Sportpark Markveld
  • De leukste PM-ers in de persoon van Petra, Cindy, Manon, Lisanne, Dominique, Femke en Ilse
  • Lekker veel bewegingsvrijheid
  • Veel aandacht voor gezonde leefstijl
  • Ruimtelijke omgeving met natuurlijke speeltuin
  • 52 weken per jaar geopend
  • Lekker vaak naar buiten

Word ook een YellowBellie!

Kom bij ons spelen en heb het altijd naar je zin!

Je kind aanmelden?

Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij ons.

Voor vragen, wij helpen je graag!

Nu inschrijven
Plan rondleiding
Contact