Yellowbellies:
de organisatie

Yellowbellies is een organisatie waarvan de kern kinderopvang is. Zo hebben wij een peutergroep (2-4 jaar) en meerdere locaties voor buitenschoolse opvang in de regio. Deze locaties worden aangestuurd door een locatieverantwoordelijke, die samen met de pedagogisch medewerkers, sportbegeleiders en stagiairs iedere dag vol enthousiasme in goede banen leiden. De locatieverantwoordelijken hebben veel contact met onze pedagogisch coach en beleidsmedewerker en worden aangestuurd door de directie, bestaande uit Mark van Bentum en Danny Muijs. Zij worden geadviseerd door de oudercommissie en de Raad van Toezicht.

Wij geloven dat je met een bewust, gezond en actief leven, het maximale uit je leven kunt halen.

Dit doen we door kinderen zo vroeg mogelijk enthousiast te maken voor bewegen op een manier die bij hen past. Plezier hebben tijdens het bewegen staat altijd centraal. Ook bieden we belangrijke handvatten rondom thema’s als voeding en gedrag, met als doel dat iedereen een gezonde leefstijl onderdeel van zijn leven maakt.

Met onze activiteiten hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van een sterk karakter. De belangrijkste eigenschappen die we stimuleren zijn: nieuwsgierigheid, zelfbeheersing, optimisme, sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en dankbaarheid.

Yellowbellies gelooft heilig in lokale samenwerking tussen gemeente, onderwijs, zorg en (sport)verenigingen, waarbij wij met onze activiteiten en verbindende rol midden in de maatschappij staan.

De belangrijkste kenmerken van Yellowbellies op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Sportief
  • Bijdetijds
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Wettelijk erkend
volg ons op Facebook

Wij willen iedereen enthousiast maken om sport onderdeel te maken van zijn of haar leven, zodat een ieder met een fitte en gezonde levensstijl meer voldoening uit zijn of haar leven kan halen.