Het leukste Yellowbellies moment:

Mijn favoriete spel bij de Yellowbellies blijft toch wel alle vormen die je hebt met het spel trefbal. Je kan dit spel spelen met heel veel kinderen en alle leeftijden die we hebben bij de Yellowbellies. Het is voornamelijk een leuk spel omdat je het spel heel breed kan uitbreiden met allerlei variaties. Daardoor is het mogelijk om het oneindig lang door te spelen en raakt het nooit verveeld.

volg ons op Facebook

Marije van Vliet

Welke dagen actief: Maandag, dinsdag en donderdag bij Yellowbellies Oudewater 7+ en op vrijdag op kantoor.

Wat is je achtergrond? Na mijn middelbareschooltijd heb ik de opleiding sport en bewegen gedaan met als specialisatie BOS ( Buurt – Onderwijs – Sport ). Ik heb hier mijn niveau vier diploma gehaald. In deze schooltijd heb ik ook mijn turnleidster drie diploma gehaald om turnles te mogen geven. Sinds november tweeduizendzestien heb ik mijn NGS Sportmassage diploma gehaald. Als klein meisje van drie ben ik al opgegroeid in de turnwereld. Ik was negen toen ik naar de selectie mocht en heb daar geturnd tot mijn zeventiende. Vanaf groep acht mocht ik al helpen bij de jongere meiden groepen, dit heb ik altijd gedaan tot ik na het behalen van mijn leider-drie diploma zelf de les mocht geven. Dit heb ik gedaan tot twee jaar geleden, misschien dat ik het later weer op pak.

Waarom Yellowbellies? Mijn motivatie om bij Yellowbellies actief te zijn is vooral omdat er geen één dag hetzelfde is. Zo krijgen de kinderen elke dag de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit gebeurt door dat ze elke dag geprikkeld worden met andere spel en/of sportactiviteiten. Hierdoor hebben ze veel plezier in wat ze doen en dat is voor mij belangrijk om te zien dat ze daarin groeien. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij als team de kinderen een veilige plek kunnen aanbieden om te sporten en te spelen. Naast de dagelijkse dingen houd ik mij ook bezig met de planning en het gezondheidsbeleid.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Naast het hebben van een leuke middag vind ik het belangrijk dat de kinderen ook iedere dag weer wat bij leren volgens de juiste afspraken en regels die gelden voor elk kind. Dit hoeven geen moeilijke dingen te zijn of in grote stappen, dit mogen ook kleine dingetjes zijn en in kleine stapjes. Het is goed dat ieder kind dit op zijn eigen manier doet. Daarnaast denk ik dat als kinderen plezier hebben in wat ze doen er ook meer voor open staan om dingen te leren.