Het leukste Yellowbellies moment:

In de vakantieweken proberen we nog meer uit te pakken met themaweken. In die weken staan alle activiteiten in het teken van het thema. De Expeditie Robinson week was zowel bij de kinderen als de begeleiders de favoriet. Iedere dag weer namen verschillende kampen het vol overgave tegen elkaar op. Het is prachtig om te zien hoe iedereen dan opgaat in het spel, zowel kinderen als begeleiders!

volg ons op Facebook

Mark van Bentum

Welke dagen actief: Alle dagen.

Wat is je achtergrond? Van jongs af aan is sporten ontzettend belangrijk voor me. Het geeft me voldoening, ontspanning en levert me veel sociale contacten op. Voetbal is al vanaf mijn 5e jaar de favoriet, maar helaas is dat wegens een knieblessure niet meer altijd mogelijk. Daarom ben ik nu vaak ik de sportschool te vinden om fit te blijven.

Waarom Yellowbellies? Yellowbellies is een verbindende factor tussen school, (sport)vereniging en gemeente. We zorgen dat er altijd activiteit rondom het kind is. De visie van Yellowbellies sluit naadloos aan op mijn eigen visie: Mensen plezier en succes laten ervaren in sport en bewegen. Met plezier als basis geeft het kinderen een stimulans om ook op latere leeftijd te blijven bewegen. We willen alle kinderen een omgeving bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn. Kinderen zijn bij ons lekker actief bezig en zijn veel in de buitenlucht. Alle begeleiders proberen een band op te bouwen met de kinderen en doen, waar het kan, zelf ook lekker mee met de activiteiten. Dat zorgt voor veel interactie met de kinderen. Ook vinden we het belangrijk dat kinderen plezier hebben en daarom zorgen we ook voor een hoop humor!

Wat zijn jouw kwaliteiten? Voorop staat altijd het creëren van een veilige omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Daar hoort ook bij dat ik zoveel mogelijk probeer mee te gaan in hun fantasie en beleving. Maar bovenal hoop ik dat kinderen met heel veel plezier naar de Yellowbellies komen, want het is tenslotte hun vrije tijd!