Het leukste Yellowbellies moment:

Maar boven alles, wil ik kinderen en warm en vertrouwd gevoel geven. Dat is de basis van alles! Kinderen rust en liefde bieden, gek kunnen doen en kunnen lachen, en met een blij gevoel naar huis laten gaan.

volg ons op Facebook

Marlies Mens

Welke dagen ben je actief? Maandag, dinsdag en donderdag middag Yellowbellies Haastrecht.

Maandag en donderdag ochtend, woensdag heel de dag, op kantoor

Wat is je achtergrond? Al van jongs af aan ben ik bezig met kleine kinderen. Ik heb altijd geweten wat ik wilde worden, en heb daarvoor hard gewerkt. Ik heb 9 jaar ervaring in kinderopvang. Ik heb 1,5 op een peuterspeelzaal stage gelopen en 1,5 op een kinderdagverblijf en op een sport bso. Daarna ben ik 2 jaar als nanny bij een gezin met 4 kindjes gaan werken. Ik miste toch collega’s dus ben overgestapt naar een kinderdagverblijf in Den Haag waar ik 3,5 jaar heb gewerkt. Nu mag ik nieuwe stappen gaan maken bij Yellowbellies, onwijs veel zin in.

Opleidingen: Pedagogisch medewerker MBO 4

Waarom Yellowbellies? Ik wil graag bij Yellowbellies werken omdat zij met twee hele belangrijke visies werken wat de meeste bso’s/opvang niet bieden.

Yellowbellies is uniek door hun sport en beweging. Kinderen stimuleren om actief te sporten of spelletjes te spelen en daarmee hun ontwikkeling te vergroten is zoveel meer waard dan achter de schermpjes zitten. Kinderen niet verplichten maar met de juist activiteiten aanbieden ze kunnen motiveren om leuk mee te doen.Wat ik ook zo goed vind van Yellowbellies is dat ze staan om kinderen sterk en zelfverzekerd te maken. De kinderen klaar maken voor de “grote mensen wereld” voor de samenleving. Normen en waarden bieden, en ze helpen zelfstandig te worden. Respect hebben voor elkaar en elkaar geen pijn doen.Het klinkt allemaal zo vanzelf sprekend, maar Yellowbellies biedt meer om deze woorden waar te maken. Een te gekke plek om je kind in vrije tijd te laten spelen lijkt me.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik vind dat elk kind uniek is, heeft zijn eigen leerweg en eigen leertempo. Mijn kracht als pedagogisch medewerker is om elk kind op zijn/haar niveau daarin te begeleiden. Elke dag een beetje meer uit te dagen en proberen steeds wat te leren/mee te geven.