Het leukste Yellowbellies moment:

Ik heb niet echt een specifiek moment dat ik het leukst vind. Elke dag kan ik weer genieten van de kinderen die bezig zijn met van alles en nog wat.

volg ons op Facebook

Micha Hulst

Welke dagen ben je actief? Ik ben op maandag werkzaam op de locatie Montfoort. Op dinsdag en donderdag ben ik werkzaam op de locatie in Oudewater. Soms val ik in voor de TSO op de Mariaschool of de Heeswijkschool. Volgend schooljaar ga ik op vaste dagen TSO doen.

Wat is je achtergrond? Ik heb de opleiding sport- en bewegen niveau 3 afgerond in Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik het certificaat voor Lifeguard en EHBO/BHV behaald.

Waarom werk je bij Yellowbellies? Mijn functie is begeleider op de BSO. Ik heb hier de afgelopen 4 jaar tijdens mijn opleiding stage gelopen en dit is mij onwijs bevallen. Het spreekt me heel erg aan om met kinderen en sport bezig te zijn. Bij Yellowbellies maken we er een combinatie van. Het motiveert mij heel erg om druk met de kinderen bezig te zijn en allerlei sport- en spel met ze te beoefenen en dat zij daar veel plezier uit halen. Dit is tenslotte hun ‘vrije tijd’.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik probeer vaak mee te doen met de spellen, zo kan ik me goed inleven in de kinderen. En in die rol enthousiasmeer ik de kinderen en probeer ik iedereen bij het spel te betrekken. Het enthousiasme wat kinderen brengen naar zo’n middag vol sport- en spel maakt het werken met ze erg leuk. Het werken met kinderen heeft mij altijd wel geïnteresseerd, omdat als je meedoet met de activiteiten, je zelf even weer kind wordt.