Loading...
Missie & Visie 2018-07-19T15:14:58+00:00

Missie & Visie

Wij geloven dat sport onderdeel moet zijn van ieder zijn leven. Sport is niet alleen enorm goed voor de ontwikkeling, het is ook een uitlaatklep, het biedt mogelijkheden voor nieuwe sociale contacten en het zorgt voor een gezonde en fitte levensstijl, waardoor je uiteindelijk meer voldoening uit je leven kunt halen. 

Plezier als basis
Maar wanneer maak je iets onderdeel van je leven? Niet alleen als het heel zinvol is, maar vooral als het leuk is, als je er plezier aan beleeft! Dan is de kans in onze ogen het grootst dat je sport omarmt in je leven en dat je blijft sporten, in welke fase van je leven dan ook.

Daarom is plezier in alles wat we doen het doel. Sport en spel zijn onze middelen om dat doel te bereiken.

Bindende factor
Wij dromen van een maatschappij waarin school, sportvereniging, gemeente en Yellowbellies nauw met elkaar samenwerken om maatschappelijk bij te dragen aan het welzijn van iedereen, waarbij wij onszelf als verbindende factor zien.

Dat bereiken we onder andere met onze sportieve naschoolse opvang waar dagelijks vele kinderen enthousiast aan deelnemen, maar er zijn in onze ogen tal van andere mogelijkheden om ons doel te bereiken. We doen ons uiterste best om hier een steeds prominentere rol in te gaan spelen.

Meer dan alleen opvang
Wij timmeren hard aan de weg om het bewegingsonderwijs van de scholen over te nemen. Onze gymlessen worden gegeven door vakleerkrachten met een enorme passie voor bewegingsonderwijs. Ons doel: beter bewegingsonderwijs voor ieder kind in onze regio. Wij geloven ook dat we met onze passie en inlevingsvermogen de kinderen meer kunnen enthousiasmeren voor sport en spel.

Sportverenigingen en sportclubs zien wij als partners, dat zijn tenslotte de partijen waar men een groot deel van hun leven lid van zou moeten worden. Daarom vervullen we hier ook graag een verbindende rol. We bieden niet alleen sportverenigingen en sportclubs volop de mogelijkheid om wervende clinics te verzorgen aan onze kinderen (lees: potentiele leden) van de opvang, we brengen en halen ook kinderen van en naar sportverenigingen onder opvangtijd. Ook tijdens de jaarlijkse Koningsspelen bieden we verenigingen volop de mogelijkheid om alle kinderen enthousiast te maken voor hun sport of vereniging. Omdat we weten dat iedereen sport op zijn of haar manier en niveau beleeft, zorgen we voor allerlei clnics, van scouting tot freerunnen en rugby tot en met paardrijden en tennis. Hiernaast doen we nog tal van andere activiteiten, zoals sportieve kinderfeestjes, schoolvoetbal, rots- en water en er liggen nog veel meer plannen. Alles om bij te dragen aan onze visie.

De belangrijkste kenmerken van Yellowbellies op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Sportief
  • Bijdetijds
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Wettelijk erkend
volg ons op Facebook

Wij willen iedereen enthousiast maken om sport onderdeel te maken van zijn of haar leven, zodat een ieder met een fitte en gezonde levensstijl meer voldoening uit zijn of haar leven kan halen.