Het leukste Yellowbellies moment:

Het moment dat je aan het wachten bent op school totdat de kinderen naar buiten komen gerend met een glimlach van oor tot oor, en ze laten weten dat ze er weer super veel zin in hebben, en dat je ziet dat ze het naar hun zin hebben als ze bezig zijn de spellen.

volg ons op Facebook

Nadine Schoonderbeek

Welke dagen ben ik actief bij de Yellowbellies? Maandag, dinsdag en donderdag in Montfoort.

Wat is mijn achtergrond? Opleiding MBO Sportacademie Niveau 3.Ik zit op Voetbal in de vrouwenselectie van SCH’44. Door de weeks fitness ik.

Waarom Yellowbellies? Ik werk bij de BSO in Montfoort. Ik begon als stagiair bij de Yellowbellies en vond dit vanaf het begin al superleuk. Ik kreeg de keuze om dit werk te doen en dat leek mij echt super gaaf! Kinderen en sporten is het leukste wat er is. Elke dag maak je mooie dingen mee dat was de reden voor dit werk.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Sportief, creatief en enthousiast. Ik vind het leuk om binnen te knutselen of rustig een spelletje te spelen. Buiten vind ik de tumbling baan erg cool en spelen we tussendoor super veel spelletjes! Ik vind het mooi om kinderen zien op te bloeien bij de Yellowbellies. En lekker hun eigen gang kunnen gaan, en dingen samen kunnen ontdekken! Ik ben zelf erg sportief en vind dat leuk om op kinderen over te brengen. Daarom is mijn keuze de Yellowbellies geworden.