volg ons op Facebook

Nova Goeij

Op welke dagen ben je actief? Ik val in waar nodig!

Wat is je achtergrond? Ik heb dit jaar de opleiding Pedagogisch Medewerker afgerond. Ook heb ik onlangs een VVE-cursus afgerond. Dit certificaat heb je nodig om op de peutergroep te staan.

Waarom Yellowbellies? Ik heb vaker op een baby en peutergroep stage gelopen maar nooit eerder op een BSO. Ik wilde graag mijn laatste schooljaar op een buitenschoolse opvang stage lopen om ook hier kennis en ervaring op te doen. De visie en het concept spreek mij heel erg aan dus wilde ik graag bij de Yellowbellies mijn examenjaar afsluiten. En dat is gelukt!!

Wat zijn jouw kwaliteiten? Met mijn pedagogische kennis en inzichten wil ik het bedrijf versterken. Door de pedagogische kennis kan ik de kinderen helpen/ stimuleren in de stappen die zij maken in hun ontwikkeling. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving met betrouwbare leid(st)ers, want in een veilige omgeving ontwikkelt een kind zich het best. Dit wil ik niet alleen aan de kinderen over brengen maar ook aan de ouders.