Het ontstaan

Vanaf onze geboorte zijn we onafscheidelijk. Eerst als buurjongens, later als voetbalmaatjes en nog weer later als klasgenoten op het HBO, maar bovenal altijd dikke vrienden. Van jongs af aan hadden we een grote passie voor buitenspelen. Van hutten bouwen, voetballen, tikkertje spelen tot en met verstoppertje tot laat in de avond.

Met lede ogen zagen we de opkomst iPad en Playstations aan, wat ervoor zorgde dat steeds meer kinderen voor dit gemak kozen ten opzichte van buitenspelen met toename aan overgewicht en een terugloop van lidmaatschappen van sportverenigingen als gevolg. En dat terwijl buitenspelen zo ontzettend leuk is!

Vanuit onze passie besloten we Yellowbellies op te richten. We willen een bijdrage leveren aan gezond en gelukkig leven voor iedereen. Actief bezig zijn is daarin volgens ons onmisbaar, maar ook de manier waarop we met elkaar omgaan, plezier en respect!

Graag willen we iedereen een vertrouwde en sfeervolle omgeving bieden, waarin ieder zich veilig en prettig voelt en waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.