volg ons op Facebook

Petra van Campen

Op welke dagen ben je actief? Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag bij de Yellowbellies. Maandag en dinsdagochtend sta ik op de peutergroep in het cultuurhuis en op maandag, dinsdag en donderdagmiddag bij Light.

Wat is je achtergrond? Na de middelbare school ben ik de Mdgo-Aw gaan doen in Utrecht. Dat is de Spw van nu. Opleiding voor pedagogisch medewerker. Inmiddels ben ik al 25 jaar pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Waarom Yellowbellies? Ik vind het concept van de Yellowbellies echt super, waar bewegend leren centraal staat. Een super enthousiast team met een mooie mix van sportbegeleiders en pedagogisch medewerkers. Altijd vernieuwend, waarbij originele activiteiten regelmatig aan bod komen.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Ik zorg er graag voor dat kinderen zich veilig voelen en zich van daaruit verder kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en ieder kind moet gezien worden. Ik ontferm me graag over de kinderen die het spannend vinden en kan enorm genieten als ze uiteindelijk vol enthousiasme mee doen met de activiteiten. De blije gezichtjes als je ze uit school haalt, de knuffels die je spontaan krijgt en zelfs als ik bij de supermarkt op mijn vrije dag boodschappen doe er van achteruit de winkel geroepen wordt; “hoi, juffrouw Petra!!”