Steel de show als een pro

Doe mee, show jouw talent en haal geld op voor het jeugdfonds!

Op woensdagmiddag 1 juni vindt de PowerrrActie plaats: kinderen zamelen geld in voor Jeugdfonds Sport & Cultuur door hun talenten te laten zien. Doel van de actie is geld ophalen zodat dat elk kind lid kan worden van een sportvereniging. Want wij vinden dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn!

Internationale dag van het kind

Op deze woensdagmiddag wordt met de PowerrrActie extra aandacht gevraagd voor de situatie waar in Nederland gemiddeld 2 à 3 kinderen in elke klas mee te maken hebben: dat er geen geld is om te sporten. Terwijl dat zo belangrijk is voor hun fysieke, mentale en sociale ontwikkeling.

PowerrrActie voor en door kinderen

De PowerrrActie wordt een actie dóór kinderen, vóór kinderen. Iedereen kan meedoen. Simpelweg door je talent te laten zien. Ga vooraf langs bij je buren, familie en vrienden, vertel wat jouw talent is en wat je op 1 juni gaat demonstreren (zie de 8 beweegmogelijkheden verderop op deze pagina) en wie weet sponseren ze jou wel! Het geld dat daarmee wordt opgehaald, gaat 100% naar het Jeugdfonds. Het wordt een heus talentenspektakel: ‘steel de show als een pro’. 

Doneren heel eenvoudig

Klik hier en doneer direct! We hopen met elkaar €250,00 op te halen!

Wat houdt de actie bij YellowBellies in?

Kinderen mogen op woensdag 1 juni tussen 14.00 en 16.30 uur uit verschillende beweegmogelijkheden (zie onderstaand) kiezen om geld op te halen voor het goede doel. De eerste 100 kinderen die zich aanmelden krijgen tijdens de dag een limited edition PowerrrActie pet. Op de pet staat ook een QR-code, zodat fans meteen een donatie kunnen doen aan Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Deze bekende ambassadeurs van de actie komen misschien wel langs op 1 juni!

Hoe ziet de dag eruit?

Kinderen mogen uit verschillende beweegactiviteiten kiezen om geld op te halen voor het goede doel. Om 14.00 start het talentenspektakel met een leuke openingsdans van Studio MaxDance. Gedurende de middag zijn er leuke sport activiteiten die je kunt doen. Laat je talent zien en oefen bij de andere activiteiten jou skills! Kun jij makkelijk 5 x penalty schieten, zonder dat de keeper hem tegen houdt? En wat dacht je van touwtje springen, hoe vaak kan jij dit? Kun jij op je handen staan, los van de muur of trucjes op de tumbling baan? Laat het je familie, buren en vrienden zien. Neem ze gezellig mee, wie weet hebben zij ook nog een verborgen talent die ze kunnen showen! 

Voor de rest zorgen wij natuurlijk voor een gezellige ongedwongen sfeer zoals je van ons gewend bent!

Cool petje voor de 1e 100 aanmeldingen!

Meld je dan hier aan, de eerste 100 aanmeldingen krijgen een limited edition PowerrrActie pet. Je kunt uit de volgende activiteiten kiezen:

  1. Snelheid obstakel parcours
  2. Zo vaak mogelijk bal hooghouden met voet of tennisracket
  3. Zo lang mogelijk op je handen staan zonder muur
  4. Latje trap of penalty schieten, zo vaak mogelijk in 5 pogingen
  5. Zo vaak mogelijk touwtje springen
  6. Hoepelmikken
  7. Show je dans
  8. Truc op de tumblingbaan

Meld je gratis aan!