Raad van Toezicht

Naast het team dat zich dagelijks bezighoudt met het reilen en zeilen van Yellowbellies, is er ook een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht speelt een belangrijke rol in het te voeren beleid. De samenstelling bestaat uit mensen die hun sporen inmiddels verdiend hebben op maatschappelijk gebied. Daarnaast hebben alle leden zelf kinderen en vormen zij een zeer betrokken en deskundig klankbord.

Hanneke Jansen-Kwint

Achtergrond: Hanneke is moeder van 4 kinderen. Is afgestuurd Psychologe NIP en sinds ’92 ook actief binnen verschillende schoolbesturen in Nederland en Engeland. Heeft momenteel een eigen praktijk Kwiva.nl, Het Presterend Individu.
Motivatie tot deelname: Als moeder ben ik overtuigd van het positieve effect dat sporten heeft op de ontwikkeling van het kind. Niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal is het een gezonde uitdaging. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ouders kunnen werken en zo zich kunnen blijven ontwikkelen. Vandaar dat ik mij graag inzet om de combinatie van kinderopvang met sport te verwezenlijken. En tja, natuurlijk eerst in Oudewater en Montfoort!

“Ik doe dus ik besta”

Mirjam Dinger

Achtergrond: Mirjam is moeder van 3 kinderen en is momenteel werkzaam in de Public Relations bij een middelgroot bedrijf.
Motivatie tot deelname: Echt goede kinderopvang is belangrijk, het vormt kinderen mede tot wie ze (later) zullen zijn. Als ze dan ook nog plezier hebben is dat dubbele winst! Ik wil graag mijn steentje bijdragen om tot betrouwbare, sportieve, flexibele en bovenal kindvriendelijke naschoolse opvang te komen.

“Kinderen zijn de toekomst, maar die toekomst moeten wij ze geven”

Wim Altena

Achtergrond: Wim Altena is vader van 4 kinderen. Daarnaast is hij Master in Change management en werkzaam geweest als directeur bij o.a. Start Kans en Abvakabo. Hij is nu werkzaam als zelfstandig adviseur.
Motivatie tot deelname: Ik geloof in het principe van de Brede school en ben er van overtuigd dat Yellowbellies een logische stap is in deze ontwikkeling.

“Niets is sterker dan een idee waarvoor de tijd gekomen is” (Victor Hugo)

Wim Hendrix

Achtergrond: Wim Hendrix is vader van 3 kinderen. Jarenlang is hij eigenaar geweest van Nnice International B.V. in Oudewater. Daar is hij nog steeds actief als adviseur. Eveneens is hij sinds lange tijd voorzitter van voetbalvereniging Oudewater OVS.
Motivatie tot deelname: Ik zie de combinatie van Buitenschoolse opvang en sport als een grote uitdaging.

Leef en laten leven!

Janus Spoorenberg

Achtergrond: Janus is vader van 1 kind. Janus heeft ruim 30 jaar gewerkt in de ICT als commercieel en financieel directeur van een softwarehuis.
Motivatie tot deelname: Het enthousiasme waarmee de beide oprichters Danny en Mark hun werk doen, straalt af op de kinderen en de medewerkers.

“Als je alles onder controle hebt, ga je niet snel genoeg.”

Vergaderingen

Eens per periode vindt er overleg plaats tussen de dagelijkse leiding en de raad van advies. Hierin wordt alle voortgang besproken, zoals financiën en lopende zaken.

volg ons op Facebook