Reviews over YellowBellies

Reviews locatie Haastrecht

Leuke medewerkers, leuk voor de kinderen. Lekker sportief. Ik ben blij dat mijn kids bij YellowBellies zitten.

Marcel Rond

Sportieve prettige organisatie. Die voor een super opvang van mijn dochters zorgt. Nog geen moment spijt gehad van de overstap naar jullie, wat een verschil!

Esther Slootjes

Professioneel, sportief, flexibel, meedenkend, gezellig.

Corina t Mannetje

Mijn zoon gaat met veel plezier naar de BSO. Dat vind ik het allerbelangrijkste. De combinatie van BSO en een gezonden (sport)leefstijl past erg bij ons.

Jennifer Lugt

Leuke gezellige locatie met enthousiaste medewerkers. Leuke activiteiten voor de kids! Ze komen graag bij de YellowBellies en komen altijd met enthousiaste verhalen thuis!

Mireille van der Ham

Ik vind het bijzonder hoe jullie op een hele eigenwijze manier kinderopvang aanbieden. Het is heel verfrissend en zeer professioneel. Er wordt heel erg vanuit het kind gedacht en daarop ingespeeld. Ben erg blij dat Nora op jullie bso zit.

Nathalie van Dijk

Een leuke enthousiaste club, die echt voor de kinderen staan en oog hebben voor de kinderen. Erg blij dat jullie in Haastrecht gestart zijn.

Jolanda

Ik vind het een top organisatie. Onze kinderen worden gestimuleerd om gezonder te leven, zijn actief bezig. En maken kennis met diverse sporten. We merken dat de medewerkers echt zin hebben in hun werk en met veel enthousiasme de kinderen begeleiden.

Linda bos

Heel erg leuk! Lekker sportief bezig, en gezond met eten. Genoeg activiteiten maar ook ruimte voor rust. Mijn dochter heeft het enorm naar haar zin bij jullie!

Marianne van Roon

Goede organisatie. Veel aandacht voor de kinderen en die hebben het er goed naar hun zin. Ze gaan heel graag naar de YellowBellies.

Yvon Spruit

Reviews locatie Montfoort

Leuke en gezellige BSO waar onze kinderen met plezier heen gaan. Het bewegen vinden wij hierin erg belangrijk. Ook de grote van de BSO vinden we belangrijk zodat er in vakanties altijd voldoende leeftijdsgenootjes zijn. Een leuk jong en fris team!! Ik zou YB bij iedereen aanraden

Sonja van Dijk

Een opvang met zeer betrokken, enthousiaste medewerkers die leuke sportieve activiteiten doen met de kinderen. Ook is er veel aandacht voor de sociale omgang met elkaar. Een hele prettige plek voor onze zoon!

Jenny Seymour

Leuke gezellige kinderopvang. Kids gaan lekker buiten sporten. Er wordt gezond gegeten. Enthousiaste medewerkers.

Mariska Scheel

Een fijne club enthousiaste medewerkers die ervoor zorgt, door zelf ook mee te doen, dat de kinderen actief betrokken worden bij diverse (sportieve) activiteiten.

Mariska Broekman

Fijne BSO met enthousiaste begeleiding. De kinderen gaan hier elke keer met heel veel plezier naar toe. Vakantie dagen worden altijd goed ingevuld zodat ze zich, volgens mij, geen moment hoeven te vervelen.  Beide kinderen, 1 erg sportgericht en de jongste die meer van kleuren en dansen houdt, zitten hier goed op hun plek!

Willeke van der Neut

Wij zijn zeer tevreden over jullie, kinderen komen altijd enthousiast terug. Ze doen bij jullie activiteiten die ze nergens anders doen! Heel creatief! Bij vragen altijd snel en correct antwoordt.

Roland van Vliet

Een leuke gezellige en sportieve BSO! Leuke jonge medewerkers die graag lekker gek meedoen met de kids!

Ellen Zwinkels

Enthousiast betrokken teamOnze kinderen hebben het super naar hun zin en kunnen hun energie goed kwijt na een dag op school te hebben gezeten.

Danielle van Rooijen

Jonge, enthousiaste, sportieve en professionele begeleiding die kinderen enthousiast maken om te bewegen en te spelen in een tijd waarin er steeds minder buiten gespeeld wordt. Ideale locatie bij de sportvelden.

Ellen van Rooijen

Mijn zoon ging naar de andere bso met grote tegenzin, het was te druk, te veel wisselend personeel en oudere leiding die volgens een lijstje werkte. 
De dames en heren bij de YellowBellies rennen net zo hard mee, hebben oog voor de kinderen en mijn zoon voelt zich persoonlijk welkom en gezien. Er zijn diverse plekken om rust te zoeken en de activiteiten zijn 1 groot feest. Hij baalt als wij vakantie hebben omdat hij dan niet hoeft!! Grote complimenten voor iedereen…

Jose van de Merwe

Wij worden (net als ons zoontje) zeer enthousiast van de YellowBellies, het team, de sfeer en de manier van omgang met de kinderen. Ondanks dat ons zoontje een lange aanloop nodig heeft om te laten zien, wie hij is zoals hij thuis is, wordt hij gezien en gehoord. 
Hij wordt op een fijne manier ge-enthousiasmeert en gestimuleerd deel te nemen aan iets wat hij spannend vindt. Waardoor hij toch mee doet en waarvan wij achteraf weten dat hij het super leuk vindt en er dan met trots over verteld. Wij ervaren dit als zeer prettig en vinden het mooi om te zien dat jullie hem laten groeien!

Marleen

Reviews locatie Peutergroep

Een transparante organisatie met enthousiaste, jeugdige medewerkers die een speelse en gezonde (leer)omgeving biedt voor kinderen.

Francis Noordman

Het komt goed georganiseerd, goed doordacht en vooral enthousiast over.

Vera

Een jonge dynamische spontane organisatie, die kinderen laat stralen.

Jacqueline Zuidam

Mijn kindjes vinden het leuk bij jullie, ik merk dat ze zich beide veilig en vertrouwd voelen bij jullie. Wij kijken er naar uit dat de oudste straks eindelijk op de BSO terecht komt,.. Bewegen is wat hij niets liever doet.. Tot op heden vind ik jullie toppers!

Priscilla Steenbergen

Een open cultuur met gezond verstand die met hart en ziel klaarstaan voor de kinderen.

Eva van Vliet

Reviews locatie West (oudere groepen)

Ik waardeer het enorm dat jullie ervoor zorgen dat mijn zoon het naar zijn zin heeft. Lekker sporten en met andere kinderen spelen. Altijd even tijd voor een korte overdracht.

Anja van Tol

Frisse organisatie met vernieuwende ideeën en leuke medewerkers, die zich echt inleven in het kind.

Wilma Verkleij

Sportieve kinderopvang. Met veel enthousiaste jonge begeleiders, wat zich goed weet aan te sluiten bij de kinderen. Veel structuur en duidelijkheid.

Marije

Super fijne opvang, leuk dat de kinderen lekker bezig zijn, maar ook kunnen kleuren/knutselen als ze toch te moe zijn. Lekker creatief, leuke spellen… De manier van omgang met de kinderen is heel relaxe, onze kinderen voelen zich goed op hun gemak en daar zijn we heel blij mee!!

Ilona Gorter

We zijn super blij met de YellowBellies. Het enthousiasme van de jongens doet ons goed. We brengen vol vertrouwen onze jongens naar de opvang.

Marijke Schinkel

Frisse organisatie met veel energie! Continue verbetering wordt nagestreefd.

Heike Terlingen

Ik vind jullie visie goed, gefocust op beweging en gezond eten. Weerbaarheidstraining is super goed, dat jullie dit aanbieden. Leuke, originele activiteiten worden er bedacht. Onze kinderen hebben het goed naar hun zin bij jullie.

Annet

Een professionele, open en flexibele organisatie die voor iedereen aandacht heeft. De kinderen hebben ruimte om te spelen en om te ontspannen. Als ouder word je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en visie.

Rianne Mulder

Een fijne plek waar ik mijn kinderen met een gerust hart achterlaat en weet dat zij het erg naar hun zin zullen hebben met individuele aandacht waar ze dat nodig hebben.

Pascalle Stalvord

Ik ben heel blij met jullie en niet onbelangrijk ( eigenlijk het belangrijkste) dat Jack blij is en het erg naar zijn zin heeft. Hij gaat altijd met leuke verhalen mee naar huis gaat. Als ik hem een keer vroeg kom halen dan zegt hij soms ” ben je er nu al” dan is hij nog niet klaar met spelen en dat geeft mij een goed gevoel. Dan is hij op zijn plek bij jullie, voelt hij zich veilig en “thuis”
Vandaag zei hij toevallig dat hij het zo miste om naar de YB toe te gaan.  
Het team is erg betrokken en denkt mee als er dingen zijn. Jullie zijn flexibel en als het lijkt dat er geen oplossing is dan vinden jullie hem meestal toch.

Jacobijne van ’t Riet

Een stoere organisatie, waar het goed voelt om je kind te laten spelen.  Iedereen is enthousiast en dit heeft zijn positieve weerslag op de kinderen.

Lisselotte Trijssenaar

Dikke pluim! Jullie hebben het super voor elkaar Danny, Mark en team! Geweldig hoe jullie die sportiviteit bij onze meiden er voor ons met de paplepel mee ingeven!
Beide voeten op de grond, sociaal, vriendelijk, duidelijk, enthousiast team en zonder poes pas! Ik hou er van ;o)

Bianca

Het is fijn dat onze kinderen na school opgevangen worden en daar de mogelijkheid krijgen om te bewegen en buiten te zijn! Er worden veel spellen met elkaar gespeeld, ook dit sociale aspect vinden wij als ouder zeer belangrijk. En er zijn genoeg begeleiders zodat er voldoende aandacht aan elk kind gegeven kan worden. Succes met jullie verbouwing en verhuizing.

Groet Joke Wit

Reviews locatie Zuid (jongere groepen)

Ongelooflijk wat deze organisatie neergezet heeft in de afgelopen jaren. Wij komen hier vanaf dag 1 en komen nog steeds met onze dochter. Ondanks dat deze organisatie zo groot is gegroeid verliezen ze nooit de belangrijke punten, omgaande het kind, uit het oog. Ik kan het iedereen aanraden. Jongens en meiden, een hele grote pluim voor jullie.

Sandy de Wit

Leuke, jonge, frisse, sportieve en enthousiaste organisatie met dito medewerkers waar de kinderen gek op zijn!

Bianca van Zuilen

Lekker sportief en leuke medewerkers. Leuke spellen worden er gedaan. Ook jonge mannen wat vooral mijn oudste zoon erg leuk vind.

Marrit van den Bosch

Enthousiast, sociale, leuke mensen voor kinderen en de ouders :). Bewust (in de zin van bewegen, voeding, oog voor situaties, belangstellend)ProfessioneelOngedwongenKortom: toppers!

Patricia Kuil

Jullie zijn super topper. Ik kan niet beter organisatie bedenk als jullie. Bedenk voor zorgen van mijn zoon als ik kan niet bij hem zijn. Wij zijn vetrouwen jullie. Bedankt fam. Verdel

Katalin Csaba

Ik ervaar de YellowBellies als een professionele en super leuke opvang voor onze jongens. Ze gaan altijd met heel veel plezier, voelen zich er thuis, zijn heerlijk sportief bezig en komen veel buiten. Daarnaast hebben ze heel veel schik met de enthousiaste en betrokken begeleiders en leren ze er veel!

Annemieke Boer

Een leuke, gezellige en professionele organisatie, waar niet alleen de kinderen zich welkom en thuis voelen maar ook de ouders.

Winny Beijer

Veel bewegen, veel spelen, gezonde voeding en een enthousiast team!! Alle ingrediënten voor een leuke BSO. Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Yellow Bellies.

Linda Steenbergen

De YellowBellies is uitgegroeid tot een profesionele, sfeervolle kinderopvang met fijne en enthousiaste medewerkers. Zo fijn dat al onze kinderen zonder zorgen met zoveel plezier bij jullie komen.

Simone Verkerk

Onze zoons gaan altijd met veel plezier naar de YellowBellies. Ze houden van buiten spelen en lekker in beweging zijn en dat gebeurt volop. Ik vind het goed dat er altijd een gezond tussendoortje wordt aangeboden. De jongens vinden het meestal jammer als we ze alweer op komen halen en dan willen ze niet mee. Een goed teken!

Judith Verhoef

Ik ben blij met jullie als BSO. Alle medewerkers zijn vriendelijk, gedreven en enthousiast. In de terugkoppelingen merk ik duidelijk hun pedagogische kwaliteiten, het feit dat ze oog hebben voor de kinderen en hun sportieve instelling. Lekker no-nonsense en fair game. Ook het feit dat er veel mannelijke leiding is vind ik zeer positief in het huidige systeem waarin vrouwen de meerderheid zijn. Ook voor meisjes is het heel goed om een gezonde dosis mannen in haar opvoed-team te hebben.

Het voelt kortom heel goed om de verantwoordelijkheid voor ons kind aan jullie over te laten. Ik ben ook blij met de keuze voor sport en gezondheid. Ik geloof echt dat ik ons kind daarmee iets meegeef waar ze de rest van haar leven wat aan heeft. Bij jullie leert ze dat sport leuk is en dat heb ik als kind nooit geleerd waardoor het me veel meer moeite kost me tot gezond bewegen aan te zetten.

Soms heeft onze dochter geen zin om te gaan, vooral als ze moe is, omdat het toch een lange dag is met ook nog opvang erachteraan, zeker als ze dan ‘avonds ook nog gitaarles heeft, maar ook op die dagen haal ik steevast een enthousiast kind op met blije verhalen. Hoe zeer ze er soms ook tegenop ziet, uiteindelijk was het altijd superleuk en dat zegt denk ik alles.

Merian Bouwmeester