Rots en water training

Om lekker in je vel te zitten heb je een sterk karakter nodig

Rots staat voor stevig staan, je krachtig voelen en voor jezelf opkomen, maar ook voor pesten, vechten, schelden en onaardig doen. Water staat voor gevoel, vriendschap en samenwerken, maar ook voor vluchten, meeloopgedrag en onderdanigheid.

Door fysieke spelvormen en oefeningen waarin ze worden uitgedaagd om te bewegen en met elkaar (en dus met hun eigen gevoel) in contact te komen, bootsen we spannende situaties na. Hierdoor geven we de kinderen alternatieven om bewust hun eigen actie te kiezen en daarmee hun eigen succeservaring te creëren.

Supertevreden over de training en dus zeker een aanrader!

Jolanda Boere- moeder van Iwan
Kies zelf je reactie!

Tijdens onze trainingen leren wij kinderen om hun emoties te herkennen, te benoemen, en uiteindelijk te beheersen. Hierdoor hebben ze weer de vrijheid om te kiezen welke reactie ze graag in willen zetten.

Geen training hetzelfde

De bouwstenen zijn bij iedere groep hetzelfde: zelfbeheersing – zelfreflectie – zelfvertrouwen. Ieder kind is uniek, en iedere groep dus ook. Hierdoor is geen training hetzelfde en zal aan de hand van de samenstelling en vraag gekeken worden naar de exacte insteek van de training.

16 maart
23 maart
30 maart
6 april
13 april
20 april

9 november
16 november
23 november
30 november
7 december
14 december

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Mail naar sven@yellowbellies.nl