Het leukste Yellowbellies moment:

‘Super’ pokerbal: Dit is een spel waarbij iedereen elkaar af mag gooien. Ben je geraakt, dan ga je langs de kant zitten. Wanneer diegene die jou heeft afgegooid af gaat, mag je weer het veld in. Je kan dit spel dus enkel winnen door iedere deelnemer persoonlijk af te gooien. Maar, er kunnen ook super krachten verdiend worden. Wanneer je een bal van de tegenstander vangt mag je een super kracht kiezen, zoals lopen met de bal, afweren of een extra leven.
De deelnemers willen graag een superkracht verdienen en zullen dus meer risico gaan nemen waardoor het spel sneller en leuker wordt, daarnaast stimuleren wij de kinderen om sneller een bal te vangen dan te blijven ontwijken en zullen zij zich ook motorisch beter ontwikkelen. Een echte ‘win-win’ situatie dus!

volg ons op Facebook

Steffe Smit

Welke dagen actief: Alle dagen.

Wat is je achtergrond: Al van jongs af aan draaide bij mij alles om sporten, buiten spelen en bewegen. Ik heb geschaatst, gevolleybald, getennist. Ook nu speel ik nog wekelijks voetbal en ben ik vaak in de sportschool te vinden. Naast het feit dat sporten mij fit houdt vind ik ook het sociale aspect wat het sporten met zich brengt erg belangrijk. Samen sporten met mijn vrienden doe ik dan ook het allerliefst. Opleiding(en): MBO Sport & bewegen leider niveau 3, MBO Bewegingsagogie niveau 4,  HBO Manager kinderopvang, Rots Water trainer.

Waarom Yellowbellies: Iedere dag ga ik met veel plezier naar de Yellowbellies. Dit komt door de volgende aspecten van het werk:

  • Het werken met kinderen en jongvolwassenen en de bijzondere band die je met hen opbouwt.
  • Iedere dag kan ik lekker gek doen en de clown uithangen. Dat vind ik superleuk om te doen en geeft mij veel energie.
  • Tijdens mijn werk kan ik mijn passie voor sport, spel en bewegen overbrengen aan anderen.
  • Werken aan de toekomst. Zowel als persoon en als organisatie kan ik bij en met de Yellowbellies iets betekenen voor de maatschappij.
  • Tijdens mijn werk hou ik me ook bezig met de ontwikkeling van de medewerkers en de kinderen.

Wat zijn jouw kwaliteiten: Ik vind het belangrijk om naar de kinderen te luisteren en hen te kunnen bieden waar zij behoefte aan hebben. Beweging staat bij mij op nummer één. Maar ook hierbij is het enorm belangrijk te luisteren naar ieder kind. Door tijdens het werk in te spelen op het niveau van de kinderen, kan ieder kind mee doen met de verschillende activiteiten. Daar ieder kind een ander niveau heeft is het voor mij bij de Yellowbellies dan ook erg belangrijk om de activiteiten voor ieder kind leuk en uitdagend te maken.Samen maken wij er voor de kinderen elke dag weer een feestje van en willen wij dat zij met nieuwe en leuke belevenissen naar huis gaan. Iedere begeleider doet dit op zijn/haar eigen manier, maar wel houden we allemaal hetzelfde doel voor ogen. Actief mee spelen tijdens de activiteiten is voor ons dan ook een vaste prik.