Het leukste Yellowbellies moment:

Het moment dat je aan het wachten bent op school totdat de kinderen naar buiten komen gerend met een glimlach van oor tot oor, en ze laten weten dat ze er weer super veel zin in hebben, en dat je ziet dat ze het naar hun zin hebben als ze bezig zijn de spellen.

volg ons op Facebook

Sven Rietveld

Welke dagen ben je actief?  Maandag, woensdag en donderdag bij Yellowbellies Light.

Wat is je achtergrond? Afgerond Sport en Bewegen niveau 3 in Hilversum (bezig met mijn niveau 4 BOS). Zelf voetbal ik bij FC Oudewater al sinds dat ik een kleine jongen was en sport ik graag bij Richard Proost samen met Mark en Danny ;-).

Waarom YellowBellies? Ik werk altijd bij de BSO Yellowbellies Oudewater en werk bij de YellowBellies omdat ik het een goed concept vind. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het sportieve team die alle YellowBellies kinderen keer op keer met een lach ontvangen en de kinderen met een lach naar huis laten gaan.

Wat zijn jouw kwaliteiten? Zorgen dat de kinderen een fijne tijd hebben, mezelf in te leven in de groep door middel van geintjes te maken en leuke spelletjes met ze te doen. De kinderen moeten een veilig gevoel hebben en dat probeer ik ze te geven. De eerlijkheid van kinderen vind ik prachtig, als ze vinden dat je lelijke sokken aan hebt dan zijn ze zeker niet beroerd dit te zeggen tegen je. De kinderen zie je opgroeien en zich steeds meer op hun gemak voelen waardoor je een leuke band krijgt. Kinderen zitten vol energie waardoor ze jou ook weer energie geven om bijvoorbeeld mee te doen met spelletjes, ze vinden het dan vooral leuk om je te verslaan en dus van je te winnen (ook al gebeurt dat niet vaak). Met kinderen kan je lekker gek doen en ze vinden het dan nog leuk ook.