Het leukste Yellowbellies moment:

Het plezier hebben in het bewegen is een belangrijk punt binnen de Yellowbellies. Mijn manier van lesgeven sluit hier goed op aan en daarom kijk ik er erg naar uit om vanuit de Yellowbellies mijn lessen te kunnen geven.

volg ons op Facebook

Tess Anbergen

Welke dagen actief: Komend schooljaar ben ik op de dinsdag, donderdag en vrijdag actief binnen de Yellowbellies. Voornamelijk ga ik me bezig houden met de gymlessen op de Mariaschool en de Jozefschool. Verder zal ik af en toe aanwezig zijn op de BSO.

Wat is je achtergrond: Als opleiding heb ik de academie voor lichamelijke opvoeding, HALO, in Den Haag gedaan. Hier ben ik opgeleid tot vakleerkracht bewegingsonderwijs. Ik heb gekozen voor dit vakgebied, omdat ik zelf graag sport en ik mijn enthousiasme over het bewegen en sporten wil overbrengen op kinderen. Zelf heb ik als sportachtergrond turnen en dansen. Dit doe ik nog altijd met veel plezier.

Waarom yellowbellies: Ik vind het zelf super leuk dat ik hetgene waar ik voor opgeleid ben, kan uitvoeren op de basisscholen in Oudewater.

Wat zijn jouw kwaliteiten: Ik vind het leukste aan het geven van bewegingsonderwijs op de basisscholen  dat je kinderen vanaf de basis de handvatten mee kan geven om met plezier te gaan sporten en bewegen. Ik wil de kinderen enthousiast maken over het bewegen en ze laten ontdekken welke sporten zij leuk vinden om te doen met als belangrijkste uitgangspunt,  binnen de lessen, dat kinderen plezier krijgen in het bewegen.