Loading...
TSO VSO 2018-10-25T14:16:38+00:00

Tussenschoolse opvang

Op verschillende scholen verzorgen wij de tussenschoolse opvang, oftewel het overblijven. De pauze tussen de middag wordt ingevuld met een deel om te lunchen en een deel om lekker te sporten. Onze mensen doen met hun enthousiasme en inlevingsvermogen hun uiterste best om elke pauze weer passende activiteiten aan te bieden zodat alle kinderen hieraan met plezier kunnen deelnemen. Andere begeleiders zorgen dat de lunch overzichtelijk verloopt. Halverwege wisselen we de groepen om. De kinderen die eerst gegeten hebben, hebben dan de mogelijkheid om aan een activiteit deel te nemen en de kinderen die eerst gesport hebben, gaan dan eten.

De deelname aan de sportactiviteiten is aan de kinderen zelf. Niets is verplicht. Uiteraard doen we wel ons uiterste best om de activiteiten zo leuk te maken, dat ze er niet omheen kunnen!

Op dit moment verzorgen we de TSO op de Mariaschool (Oudewater) en de Heeswijkschool (Montfoort).

Iets voor uw school? Benader ons vrijblijvend voor de mogelijkheden.

De belangrijkste kenmerken van Yellowbellies op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Sportief
  • Bijdetijds
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Wettelijk erkend
volg ons op Facebook

Voorschoolse opvang

Op locatie van de Mariaschool (Oudewater) verzorgen wij de voorschoolse opvang. Ouders hebben (na aanmelding) de mogelijkheid om vanaf 7.30 uur hun kind hier te brengen. Onze mensen doen in de sporthal hun best om deze kinderen alvast spelenderwijs voor te bereiden op een schooldag. Uiteraard kunnen de kinderen ook iets rustigs gaan doen.

Iets voor uw school? Benader ons vrijblijvend voor de mogelijkheden.