BKR-Planner (6-9 maanden)

Nauwkeurige puzzelaar

16-24 Nader te bepalen MBO/HBO

Werk jij graag nauwkeurig, denk je logisch na en vind jij het leuk om in een gezellige omgeving te werken? Word planner in Oudewater! In verband met een zwangerschapsverlof gaat het om een tijdelijke functie. We zijn op zoek naar een topper die zich herkent in de volgende woorden:

Nauwkeurig, logisch denken, klantvriendelijk, goed met systemen, stressbestendig 

Zo ziet jouw rol eruit

Als tijdelijk planner bij YellowBellies regel jij de plaatsing en planning voor alle locaties. Jij houdt er rekening mee dat er genoeg PM-ers zijn per kind, je hebt contact met de ouders over nieuwe aanmeldingen en je denkt proactief mee om de organisatie verder te laten groeien. Je beantwoordt samen met je collega’s de centrale telefoon, beantwoordt vragen of verzoeken die binnenkomen op de algemene mailbox en werkt samen met onder andere het management om alles zo goed mogelijk te organiseren. Bij dit werk krijg je te maken met veel details en regels. Dus het is belangrijk dat jij nauwkeurig kan werken, logisch kan nadenken en systemen snel je eigen kan maken. Het is daarom fijn als je al ervaring hebt in planningswerkzaamheden.

Deze tijdelijke functie is beschikbaar tussen de 16 en 24 uur per week. Je bent hier beschikbaar van februari tot en met september 2023. Je werkt hier volledig op kantoor in Oudewater, samen met het team van sociale, betrokken, informele collega’s.

Een goede planning is het fundament van een gezonde bedrijfsvoering

Danny Muijs, oprichter

Hier kun je op rekenen

Wat wij vragen

Pak jouw kans! Je kunt reageren tot en met 26 januari 2023. Meer informatie over werken bij YellowBellies vind je op onze werken bij pagina.

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Je hebt een groei mindset
  • Je overtreft graag verwachtingen
  • Je vindt het leuk om puzzels op te lossen
  • Als je slecht tegen verandering kunt
  • Als je je slecht kunt inleven in een ander
  • Je snel bezwijkt onder een beetje chaos en hectiek

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies
Hi 👋

Kan ik je helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel ons085 130 57 22 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 8:00 tot 17:00 uur zijn wij op kantoor aanwezig. Mail ons
Psst, volg je mij al?

Volg mij op instagram en facebook om op de hoogte blijven van al onze leuke bezigheden.