Marketingcommunicatie stagiair

Spraakmakende stagiair

24-36 Hoofdkantoor MBO/HBO

Wij willen graag gezien worden! Kun jij ons daarbij helpen?

Wij zijn op zoek naar een marketingcommunicatie stagiair die ons kan helpen onze zichtbaarheid te vergroten. Barst jij van de creativiteit, ga je ‘aan’ van content creëren en wil je met ons verder bouwen aan onze contentstrategie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze buitenschoolse opvang is een veilige en uitdagende plek waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. We krijgen er energie van om kinderen actief bezig te laten zijn en een lach op hun gezicht te bezorgen. Met als hoofddoel dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zit. We gunnen dit zoveel mogelijk kinderen. Help jij ons deze boodschap nóg zichtbaarder te laten worden?

Hoe dan?

Als marketing stagiair bij YellowBellies ga je aan de slag met het creëren van content voor zowel off – als online uitingen. Je denkt mee over onze uitingen en werkt mee aan het creëren hiervan. Je bent de rechterhand van onze spraakmaker en kunt rekenen op goede begeleiding, maar krijg ook veel vrijheid om jouw creativiteit kwijt te kunnen; we zijn benieuwd naar jouw kijk op dingen!

Dit ga je doen:

Welke draai jij hieraan geeft is helemaal aan jou! Kom jij ons helpen?

Dit verwachten we van jou:
Hier kun je op rekenen

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen. We vinden het belangrijk dat jij net zo veel plezier in je werk hebt als wij. We hebben veel oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en juichen eigen initiatief heel hard toe. Iedereen is welkom en niets is te gek. Je komt terecht in een team vol jonge enthousiastelingen die altijd in zijn voor een praatje, geintje of potje tafeltennis. Dit bieden we jou:

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je onze 'altijd-naar-je-zin-filosofie' in tekst en beeld kunt vatten
  • Als je een echte content king of queen bent
  • Als je een social media baasje bent
  • Als je geen plezier hebt in het creëren van content
  • Als je geen idee hebt wat de waarde is van een sterk merk
  • Als je totaal niets hebt met social media

Blije collega's zorgen voor blije kinderen
en blije kinderen zorgen voor blije klanten

Danny Muijs

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies