Werken / Stage

Wij zijn continue op zoek naar de beste teamleden om ons team te versterken. Wij delen gezamenlijk een passie voor sport, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en veel (werk)plezier!

In onze secundaire arbeidsvoorwaarden laten we dit nadrukkelijk terugkomen, bijvoorbeeld door het aanbieden van een gezonde lunch tussen de middag, het verzorgen van veel uitjes, en het stimuleren en begeleiden van persoonlijke ontwikkeling en nog meer. Ook vinden we het heel belangrijk dat we betrokken teamleden hebben en dat zij eigen keuzes kunnen maken.

Open solicitatie

Ben jij enthousiast en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan onze energieke team? Wij nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen naar info@yellowbellies.nl. Onze deur naar talent staat altijd open!

volg ons op Facebook

Stage lopen?

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige talenten die het leuk vinden om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling, of om te sporten en spelen met kinderen. Doe jij een opleiding in de richting van Sport en Bewegen of pedagogisch medewerker en lijkt het jou leuk om met kinderen te ravotten op een van onze prachtige sportparken? Stuur ons gerust een mailtje via steffe@yellowbellies.nl.  Ook maatschappelijke stageplekken voor middelbare scholieren plannen wij graag in. Honderden gingen jou voor!

Informatie

Zie jij jezelf dit ook met plezier doen en beschik je over een diploma in de richting van sport en bewegen pf pedagogisch medewerker? Solliciteren mag altijd?

volg ons op Facebook