Yellowbellies BSO

Yellowbellies is een buitenschoolse opvang met een uniek sport en spel concept. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn meer dan welkom om mee te komen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die Yellowbellies te bieden heeft. Het is onbelangrijk of het kind nu sportief is of niet, want niet de sportprestatie staat centraal, maar het kind.

Bewegend leren
In onze ogen is spelend leren de ultieme leervorm. Kinderen doen niets liever dan lekker spelen en actief spel is voor hen dan ook dé manier om te leren. Spelen stimuleert de onderlinge interactie, ontdekkingsdrang en prikkelt de zintuigen. En spelend leren komt natuurlijk meer tot zijn recht als er ruimte is om te bewegen. Bewegen geeft je een goed gevoel over jezelf. Vooral bij kinderen heeft het een positief effect op het zelfvertrouwen, zelfbeeld en sociaal gedrag. Bovendien is sport het middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en steeds weer nieuwe stappen zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken.

Sport die hij hem/haar past
Naast alle essentiële vaardigheden die kinderen op doen bij het bewegen, maken zij ook kennis met een breed scala aan sporten. Op deze manier kiest het kind uiteindelijk een sport die echt bij hem of haar past en niet enkel de sport die het van huis uit mee krijgt. Dit maakt de kans kleiner dat kinderen in de pubertijd stoppen met hun sport.

Flexibel
Wij garanderen onze klanten een hoge mate van flexibiliteit. Bij ons hebben ouders de keuze om te betalen voor vooraf overeengekomen contracturen in tegenstelling tot alleen dag(delen). En omdat we ons realiseren dat de planning kan veranderen, doen we niet moeilijk over ruildagen. Als er ruimte is uiteraard. Er is altijd mogelijkheid tot het afnemen van extra opvang, we spelen in op behoeften van ouders (staking – en studiedagen) en we zijn 52 weken per jaar open.

Djardo Boele

Onze collega Djardo Boele zal het vaste gezicht worden in Haastrecht. Djardo heeft veel ervaring en affiniteit met alle leeftijden in de doelgroep van 4-12 jaar. Naast zijn inmiddels 5 jaar ervaring als pedagogisch medewerker bij de Yellowbellies, geeft hij ook al jarenlang de tennislessen in Haastrecht, waardoor hij voor een aantal ouders en kinderen al een vertrouwd gezicht zal zijn. We hechten veel waarde aan vaste gezichten. Djardo zal daarom in principe altijd aanwezig op deze nieuwe locatie en zsm worden aangevuld door een vrouwelijke collega.

volg ons op Facebook
“Heel veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. Er wordt veel tijd in gestoken. kinderen mogen spelen, met de achterliggende gedachte van de ontwikkeling. Goede service, 24 uur per dag. Er zijn duidelijke afspraken. Opvang gegarandeerd.”
Peter Dijktra • vader van Jesse
“Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, geweldig leersysteem.”
Irma Slotboom • moeder van Jesse

“Superleuke buitenschoolse opvang voor kinderen! Ze zijn lekker de hele middag sportief bezig en ik hoor alleen maar positieve verhalen!”

Derek Maaijen • vader van Tijn

Geen leukere plek te bedenken dan de Yellowbellies. Onze kindjes gingen altijd met veel plezier. En dagelijks de vraag: Mogen we vandaag naar de Yellowbellies! Dus misschien toch tijd voor een vestiging in Amerika? Bedankt voor alles wat jullie voor onze kindjes hebben betekend. Ga vooral zo door!

Conny Vermeulen

De Yellowbellies is een unieke vorm van buitenschoolse opvang. Een plek waar mijn kinderen genieten van het sporten, het spelen en de enthousiaste begeleiders. Als ik Tijn en Sofie kom halen ben ik volgens hen altijd te vroeg ze zijn nog lang niet klaar met spelen! Een top plek voor ieder kind!

Liselotte Trijssenaar • moeder van Tijn en Sofie