Yellowbellies BSO

Yellowbellies is een buitenschoolse opvang met een uniek sport en spel concept. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn meer dan welkom om mee te komen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die Yellowbellies te bieden heeft. Het is onbelangrijk of het kind nu sportief is of niet, want niet de sportprestatie staat centraal, maar het kind. Sport ziet Yellowbellies als middel om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en de sportbeleving op een gezonde en vooral plezierige manier te ervaren. Elk kind op een bij hem of haar passend niveau!

Naast alle essentiële vaardigheden die kinderen hierbij op doen, maken zij ook kennis met een breed scala aan sporten. Op deze manier kiest het kind uiteindelijk een sport die echt bij hem of haar past en niet enkel de sport die het van huis uit mee krijgt. Dit maakt de kans kleiner dat kinderen in de pubertijd stoppen met hun sport.

Alle sportactiviteiten worden verzorgd door gediplomeerde sportmedewerk(st)ers, die worden bij gestaan door een pedagogisch medewerk(st)er. Op die manier waarborgt Yellowbellies de kwaliteit van haar opvang. De kantines van FC Oudewater en voormalige voetbalvereniging OVS in Oudewater en in Montfoort bij voetbalvereniging MSV’19 worden gebruikt als binnenspeelplaats en rustplek voor kinderen. Buiten op het kunstgras kunnen kinderen zich helemaal uitleven!

Ook ruimte om rustig te spelen
Uiteraard hebben de kinderen nog genoeg tijd om ook rustig te spelen. Al onze locaties beschikken over tal van speelmogelijkheden, zoals een chillhoek met strips en boekjes, een speelhoek, een spelletjeskast en een knutseltafel. De vrije tijd voor en na de activiteit zijn de kinderen helemaal vrij om zelf hun tijd in te delen. Uiteraard altijd onder toezicht van een van onze enthousiaste leid(st)ers.

Flexibel
Wij garanderen onze klanten een hoge mate van flexibiliteit. Klanten hebben direct contact met de directie via ons algemene emailadres info@yellowbellies.nl. We kiezen binnen onze organisatie bewust voor een platte organisatiestructuur, waarbinnen veel ruimte is voor eigen inbreng en weinig ruimte voor allerlei soorten managers. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is het contact met klanten persoonlijk en betrokken. Op deze manier kunnen we een hoge mate van flexibiliteit garanderen. U wordt direct voorzien van een passend antwoord op uw vragen.

Bij ons betaal je niet per dag(deel), maar alleen voor overeengekomen contracturen. En omdat we ons realiseren dat je planning kan veranderen, doen we niet moeilijk over ruildagen. Als er ruimte is uiteraard. Er is altijd mogelijkheid tot het afnemen van extra opvang, we spelen in op behoeften van ouders (staking – en studiedagen) en we zijn 52 weken per jaar open.

De belangrijkste kenmerken van Yellowbellies op een rijtje:

  • Betrouwbaar
  • Sportief
  • Bijdetijds
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Wettelijk erkend
volg ons op Facebook