Yellowbellies Haastrecht

Locatie Haastrecht is prachtig gelegen op het sportpark Wilgenoord met een ruime en uitdagende buitenruimte met volop mogelijkheden om je lekker uit te leven. Vol passie en enthousiasme van een team met vaste gezichten willen we van iedere dag een feestje maken waarin plezier en bewegen centraal staan. We zijn trots op de sfeer op onze locaties. Er is ruimte voor kinderen van 4-12 jaar.

Bewegend leren
In onze ogen is spelend leren de ultieme leervorm. Spelen stimuleert de onderlinge interactie, ontdekkingsdrang en prikkelt de zintuigen. En spelend leren komt natuurlijk meer tot zijn recht als er ruimte is om te bewegen.Elke dag wordt per basisgroep een leuk beweegprogramma op maat gemaakt waarbij we de kinderen met ons enthousiasme zoveel mogelijk stimuleren om mee te doen. Deelname is nooit verplicht.

Ook rust
Er is ook voldoende ruimte om iets rustigs te doen. Binnen in de kantine zijn diverse speelhoeken, een knutseltafel en mogelijkheden om je even terug te trekken.

52 weken
Kinderen van alle scholen in Haastrecht zijn welkom bij Yellowbellies Haastrecht. De BSO is het hele jaar geopend, dat wil zeggen 52 weken per jaar (alle werkdagen).

Nieuwsgierig?
Vraag direct een rondleiding aan!

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN
Inschrijven

LRKP nummer
YELLOWBELLIES HAASTRECHT: volgt zsm

Downloads

volg ons op Facebook

Tarieven Yellowbellies Haastrecht

Yellowbellies Haastrecht verrekent de tarieven per uur en niet per dagdeel. Dat heeft als groot voordeel dat u enkel de uren betaalt waarop uw kind daadwerkelijk gebruik maakt van de BSO. Zeker op een lange middag of vakantiedag!

Bij Yellowbellies Haastrecht kunt u gebruik maken van verschillende arrangementen.

Uitleg arrangementen

Kosten berekenen? Zie onze rekentool

REKENTOOL

Openingstijden

Onze openingstijden sluiten direct aan bij de scholen in Haastrecht. Tijdens vakanties is Yellowbellies hele dagen geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Ook tijdens studiedagen is Yellowbellies de hele dag geopend, mits er minimaal 4 kinderen aangemeld zijn. Deze regel geldt niet voor kinderen met een 52 weken of een all inclusive arrangement. Deze kinderen zijn altijd kosteloos welkom (mits het hun vaste dag is).

Wanneer een studiedag valt op een dag waarop uw kind normaal niet van onze opvang zou genieten kunt u wel opvang aanvragen. Dit gaat eenvoudig via ons ouderportaal.

Maandag 14:00-18:30 uur
Dinsdag 14:00-18:30 uur
Woensdag 12:00-18:30 uur
Donderdag 14:00-18:30 uur
Vrijdag 12:00-18:30 uur
Vakantie en studiedagen 07:30-18:30 uur