YELLOWBELLIES LIGHT OUDEWATER

Op steenworp afstand van de Yellowbellies bevindt zich in de kantine van voetbalvereniging FC Oudewater de Yellowbellies Light. Deze locatie richt zich op kinderen van 4 en 5 jaar.

De jongste kinderen maken op een speelse manier kennis met bewegen en buitenspelen. Naast de eigen motorische ontwikkeling leren de kinderen om samen te bewegen en te spelen. Tijdens de spelletjes komen allerlei belangrijke sociale vaardigheden aan bod als samenwerken, grenzen verkennen, succes ervaren en omgaan met verlies.

Naast het spelgedeelte van ongeveer een halfuur die wordt georganiseerd door een sportbegeleider biedt Yellowbellies Light de kinderen veel mogelijkheden om in de vrije ruimte binnen of buiten te kunnen spelen. De accommodatie voorziet in allerlei speelhoeken (keukentje, poppenhuis, bouwmateriaal, raceauto’s, leeshoek) om binnen te kunnen spelen. Maar ook buiten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden op het kunstgrasveld met daarnaast een speeltuin en veel buitenruimte om je helemaal uit te kunnen leven!

Bij slecht weer kan altijd uitgeweken worden naar de gymzaal van de Mariaschool.
Kinderen worden in overleg lopend of met de (bak)fiets opgehaald door een van onze personeelsleden. In de scholen zijn vaste ophaalplekken. De leerkrachten worden hiervan op de hoogte gesteld. De oudere kinderen kunnen in overleg met ouders zelf naar de BSO komen.

Tarieven Yellowbellies Light

Yellowbellies Light verrekent de tarieven per uur en niet per dagdeel. Dat heeft als groot voordeel dat u enkel de uren betaalt waarop uw kind daadwerkelijk gebruik maakt van de BSO. Zeker op een lange middag of vakantiedag!

Bij Yellowbellies Light kunt u gebruik maken van een vijftal arrangementen.

Arrangement Soort opvang Prijs per uur
Arrangement 1 Buitenschoolse opvang 52 weken € 6,15
Arrangement 2 Buitenschoolse opvang 40 weken € 7,20
Arrangement 3 Buitenschoolse opvang 46 weken € 6,65
Arrangement 4 Vakantie opvang 12 weken € 7,20
Arrangement 5 Flexibele opvang € 7,70
Uitleg arrangementen

Openingstijden

Onze openingstijden sluiten direct aan bij de scholen in Oudewater. Tijdens vakanties is Yellowbellies hele dagen geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Ook tijdens studiedagen is Yellowbellies de hele dag geopend, mits er minimaal 4 kinderen aangemeld zijn. Wanneer een studiedag valt op een dag waarop uw kind normaal niet van onze opvang zou genieten kunt u wel opvang aanvragen.

Maandag 14:30-18:30 uur
Dinsdag 14:30-18:30 uur
Woensdag 12:00-18:30 uur
Donderdag 14:30-18:30 uur
Vrijdag 12:00-18:30 uur