Yellowbellies Light
4 – 6 jaar

Yellowbellies Light bevindt zich op steenworp afstand van de Yellowbellies 7+ locatie. Deze locatie richt zich op kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Bij de jongste groepjes vinden we het belangrijk dat er vaste gezichten op de groep staan. Onze enthousiaste meiden Cindy, Femke en Marije nemen deze taak uiterst serieus en doen er elke dag weer alles aan om het de kinderen zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Dagelijks dagen wij de kinderen uit om deel te nemen aan leuke spelletjes en activiteiten, passend bij de interesses en leeftijd. Meedoen stimuleren we van harte, maar is nooit verplicht.
Uiteraard hebben de kinderen nog genoeg tijd om ook rustig te spelen. Yellowbellies Light beschikt over tal van speelmogelijkheden, zoals een chillhoek met strips en boekjes, een speelhoek, een spelletjeskast en een knutseltafel. De tijd voor en na de activiteit zijn de kinderen helemaal vrij om zelf hun tijd in te delen. Uiteraard altijd onder toezicht van een van onze enthousiaste leid(st)ers.
Als kinderen naar groep 4 naar op school, stromen ze automatisch door naar onze 7+ locatie.
Wij staan te popelen om u rond te leiden.

VRAAG EEN RONDLEIDING AAN
Inschrijven

LRKP nummer
YELLOWBELLIES LIGHT: 129032141

Downloads

volg ons op Facebook

Tarieven Yellowbellies Light

Yellowbellies Light verrekent de tarieven per uur en niet per dagdeel. Dat heeft als groot voordeel dat u enkel de uren betaalt waarop uw kind daadwerkelijk gebruik maakt van de BSO. Zeker op een lange middag of vakantiedag!

Bij Yellowbellies Light kunt u gebruik maken van verschillende arrangementen.

Soort contract Per uur
1 Een contract voor 52 weken
Inclusief alle vakanties en studiedagen
€ 6,30
2 Een contract voor 40 weken
Zonder vakanties
€ 7,35
3 Een contract voor 46 weken
De schoolweken, plus 6 weken vakantie
(naar eigen inzicht in te vullen)
€ 6,80
4 Een flexibel contract
U kunt per keer aangeven
wanneer u opvang nodig heeft
€ 7,85
Uitleg arrangementen

Openingstijden

Onze openingstijden sluiten direct aan bij de scholen in Oudewater. Tijdens vakanties is Yellowbellies hele dagen geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. Ook tijdens studiedagen is Yellowbellies de hele dag geopend, mits er minimaal 4 kinderen aangemeld zijn. Wanneer een studiedag valt op een dag waarop uw kind normaal niet van onze opvang zou genieten kunt u wel opvang aanvragen.

Maandag 14:00-18:30 uur
Dinsdag 14:00-18:30 uur
Woensdag 12:00-18:30 uur
Donderdag 14:00-18:30 uur
Vrijdag 12:00-18:30 uur
Vakantie en studiedagen 07:30-18:30 uur