Femke is bij YellowBellies gestart als begeleider op de groep en inmiddels doorgegroeid tot locatiecaptain van de bso-locatie in Oudewater.

Femke, waarom heb jij gekozen voor YellowBellies?
YellowBellies is een jong, energiek en bruisend bedrijf. Toen ik voor het eerst bij YellowBellies kwam, werd ik helemaal vrolijk en enthousiast van alle leuke mensen die er werken. Stuk voor stuk stralen ze veel plezier uit. Ze hebben echt passie voor hun werk, dat zie je!

Wat maakt YellowBellies uniek?
Alle medewerkers vormen samen een groot en hecht team. Bij YellowBellies werken we niet met allerlei verschillende functies, waarvan iemand de manager en de baas is. Iedereen vervult een aantal rollen en de teams zijn zelfsturend. Zo kan iedereen zijn talenten benutten en waarde toevoegen. 

Er wordt echt naar me geluisterd als ik me wil ontwikkelen.

Femke Burger


Krijg je de kans om je te ontwikkelen?
Nou, en of! Ik vind de wet- en regelgeving rondom de kinderopvang heel interessant. Ik heb een plan gemaakt waarmee ik me verder wil ontwikkelen op dat gebied. Hier wordt echt naar geluisterd en samen kijken we naar de ontwikkelmogelijkheden. 

En hoe bevalt het als locatiecaptain?
Die rol past me heel goed. Ik werk in een fijn team en samen zorgen we ervoor dat de locatie iedere dag weer een beetje beter wordt. We organiseren gezamenlijke werkochtenden, hebben regelmatig overleg met elkaar en natuurlijk hebben we teamborrels. Passie en plezier zijn onze drijfveren.

Wat maakt jou trots?
Dat we hardwerkende collega’s zijn in een hecht team. Daar ben ik echt trots op!