Copyright

Ons auteursrecht

Alle foto’s, video’s en overige inhoud op deze website (yellowbellies.nl) zijn eigendom van YellowBellies en/of de respectievelijke auteurs. De inhoud is beschermd onder de Nederlandse auteursrecht wetgeving.

De Nederlandse auteursrecht wetgeving is bedoeld om makers van creatieve werken, zoals foto’s, video’s, teksten en andere inhoud, te beschermen. In het kort betekent dit dat de maker van een werk automatisch het exclusieve recht heeft om dat werk te gebruiken, kopiëren, aan te passen en te verspreiden. Anderen mogen deze werken niet zomaar gebruiken zonder toestemming van de maker, wij dus!

Dit betekent dat wanneer je iets op onze website ziet en je wilt het graag gebruiken of delen, je hiervoor eerst contact zou moeten opnemen met ons voor toestemming. We zien het als een compliment dat onze stijl en creativiteit je aanspreekt, maar we willen er wel voor zorgen dat onze werken op de juiste manier gebruikt worden en dat de rechten van de makers gerespecteerd worden.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van YellowBellies en/of de respectievelijke auteurs, is het niet toegestaan om enig materiaal van deze website te kopiëren, verspreiden, reproduceren, publiceren, verkopen, verhuren, uit te zenden, tentoon te stellen, op te slaan of op enige andere wijze te gebruiken voor openbare of commerciële doeleinden.

Voor toestemming om de inhoud van deze website te gebruiken, kun je contact opnemen met YellowBellies via danny.muijs@yellowbellies.nl.

Bij overtreding van deze auteursrechtverklaring zullen er juridische stappen worden ondernomen om de inbreuk op het auteursrecht te stoppen en/of schadevergoeding te eisen.

Alvast bedankt voor je begrip en medewerking!