Reviews

Wat anderen over ons te zeggen hebben

Reviews van de kids

Bekijk wat de kids over ons te vertellen hebben

Of bekijk wat de ouders

 te vertellen hebben

Sophia
Yari
Diede
Duuk

Van de ouders

Lees wat de ouders over ons te vertellen hebben.
Ga naar de locatie: Haastrecht, Montfoort, Oudewater Noord, Oudewater Zuid, Oudewater West

Reviews locatie Haastrecht

Leuke medewerkers, leuk voor de kinderen. Lekker sportief. Ik ben blij dat mijn kids bij YellowBellies zitten.

Marcel Rond

Mijn zoon gaat met veel plezier naar de BSO. Dat vind ik het allerbelangrijkste. De combinatie van BSO en een gezonden (sport)leefstijl past erg bij ons.

Jennifer Lugt

Een leuke enthousiaste club, die echt voor de kinderen staan en oog hebben voor de kinderen. Erg blij dat jullie in Haastrecht gestart zijn.

Jolanda

Sportieve prettige organisatie. Die voor een super opvang van mijn dochters zorgt. Nog geen moment spijt gehad van de overstap naar jullie, wat een verschil!

Esther Slootjes

Leuke gezellige locatie met enthousiaste medewerkers. Leuke activiteiten voor de kids! Ze komen graag bij de YellowBellies en komen altijd met enthousiaste verhalen thuis!

Mireille van der Ham

Ik vind het een top organisatie. Onze kinderen worden gestimuleerd om gezonder te leven, zijn actief bezig. En maken kennis met diverse sporten. We merken dat de medewerkers echt zin hebben in hun werk en met veel enthousiasme de kinderen begeleiden.

Linda bos

Professioneel, sportief, flexibel, meedenkend, gezellig.

Corina t Mannetje

Ik vind het bijzonder hoe jullie op een hele eigenwijze manier kinderopvang aanbieden. Het is heel verfrissend en zeer professioneel. Er wordt heel erg vanuit het kind gedacht en daarop ingespeeld. Ben erg blij dat Nora op jullie bso zit.

Nathalie van Dijk

Heel erg leuk! Lekker sportief bezig, en gezond met eten. Genoeg activiteiten maar ook ruimte voor rust. Mijn dochter heeft het enorm naar haar zin bij jullie!

Marianne van Roon

Reviews locatie Montfoort

Leuke medewerkers, leuk voor de kinderen. Lekker sportief.Leuke en gezellige BSO waar onze kinderen met plezier heen gaan. Het bewegen vinden wij hierin erg belangrijk. Ook de grote van de BSO vinden we belangrijk zodat er in vakanties altijd voldoende leeftijdsgenootjes zijn. Een leuk jong en fris team!! Ik zou YB bij iedereen aanradenIk ben blij dat mijn kids bij YellowBellies zitten.

Sonja van Dijk

Wij zijn zeer tevreden over jullie, kinderen komen altijd enthousiast terug. Ze doen bij jullie activiteiten die ze nergens anders doen! Heel creatief! Bij vragen altijd snel en correct antwoordt.

Roland van Vliet

Jonge, enthousiaste, sportieve en professionele begeleiding die kinderen enthousiast maken om te bewegen en te spelen in een tijd waarin er steeds minder buiten gespeeld wordt. Ideale locatie bij de sportvelden.

Ellen van Rooijen

Een opvang met zeer betrokken, enthousiaste medewerkers die leuke sportieve activiteiten doen met de kinderen. Ook is er veel aandacht voor de sociale omgang met elkaar. Een hele prettige plek voor onze zoon!

Jenny Seymour

Een fijne club enthousiaste medewerkers die ervoor zorgt, door zelf ook mee te doen, dat de kinderen actief betrokken worden bij diverse (sportieve) activiteiten.

Mariska Broekman

Mijn zoon ging naar de andere bso met grote tegenzin, het was te druk, te veel wisselend personeel en oudere leiding die volgens het lijstje werkte. De dames en heren bij de YellowBellies rennen net zo hard mee, hebben oog voor de kinderen en mijn zoon voelt zich persoonlijk welkom en gezien. Er zijn diverse plekken o rust te zoeken en de activiteiten zijn 1 groot feest. Hij baalt als wij vakantie hebben omdat hij dan niet hoeft!! Grote complimenten voor iedereen…

Jose van de Merwe

Leuke gezellige kinderopvang. Kids gaan lekker buiten sporten. Er wordt gezond gegeten. Enthousiaste medewerkers.

Mariska Scheel

Fijne BSO met enthousiaste begeleiding. De kinderen gaan hier elke keer met heel veel plezier naar toe. Vakantie dagen worden altijd goed ingevuld zodat ze zich, volgens mij, geen moment hoeven te vervelen.  Beide kinderen, 1 erg sportgericht en de jongste die meer van kleuren en dansen houdt, zitten hier goed op hun plek!

Willeke van der Neut

Enthousiast betrokken team. Onze kinderen hebben het super naar hun zin en kunnen hun energie goed kwijt na een dag op school te hebben gezeten.

Danielle van Rooijen

Wij worden (net als ons zoontje) zeer enthousiast van de YellowBellies, het team, de sfeer en de manier van omgang met de kinderen. Ondanks dat ons zoontje een lange aanloop nodig heeft om te laten zien, wie hij is zoals hij thuis is, wordt hij gezien en gehoord. Hij wordt op een fijne manier ge-enthousiasmeert en gestimuleerd deel te nemen aan iets wat hij spannend vindt. Waardoor hij toch mee doet en waarvan wij achteraf weten dat hij het super leuk vindt en er dan met trots over verteld. Wij ervaren dit als zeer prettig en vinden het mooi om te zien dat jullie hem laten groeien!

Marleen

Reviews locatie Oudewater Noord

Een transparante organisatie met enthousiaste, jeugdige medewerkers die een speelse en gezonde (leer)omgeving biedt voor kinderen.

Francis Noordman

Mijn kindjes vinden het leuk bij jullie, ik merk dat ze zich beide veilig en vertrouwd voelen bij jullie. Wij kijken er naar uit dat de oudste straks eindelijk op de BSO terecht komt,.. Bewegen is wat hij niets liever doet.. Tot op heden vind ik jullie toppers!

Priscilla Steenbergen

Het komt goed georganiseerd, goed doordacht en vooral enthousiast over.

Esther Slootjes

Een open cultuur met gezond verstand die met hart en ziel klaarstaan voor de kinderen.

Eva van Vliet

Een jonge dynamische spontane organisatie, die kinderen laat stralen.

Jacqueline Zuidam

Reviews locatie Oudewater Zuid

Ongelooflijk wat deze organisatie neergezet heeft in de afgelopen jaren. Wij komen hier vanaf dag 1 en komen nog steeds met onze dochter. Ondanks dat deze organisatie zo groot is gegroeid verliezen ze nooit de belangrijke punten, omgaande het kind, uit het oog. Ik kan het iedereen aanraden. Jongens en meiden, een hele grote pluim voor jullie.

Sandy de Wit

Ik ervaar de YellowBellies als een professionele en super leuke opvang voor onze jongens. Ze gaan altijd met heel veel plezier, voelen zich er thuis, zijn heerlijk sportief bezig en komen veel buiten. Daarnaast hebben ze heel veel schik met de enthousiaste en betrokken begeleiders en leren ze er veel!

Annemieke Boer

De YellowBellies is uitgegroeid tot een profesionele, sfeervolle kinderopvang met fijne en enthousiaste medewerkers. Zo fijn dat al onze kinderen zonder zorgen met zoveel plezier bij jullie komen.

Simone Verkerk

Leuke, jonge, frisse, sportieve en enthousiaste organisatie met dito medewerkers waar de kinderen gek op zijn!

Bianca van Zuilen

Enthousiast, sociale, leuke mensen voor kinderen en de ouders :). Bewust (in de zin van bewegen, voeding, oog voor situaties, belangstellend). Professioneel, Ongedwongen. Kortom: toppers!

Patricia Kuil

Een leuke, gezellige en professionele organisatie, waar niet alleen de kinderen zich welkom en thuis voelen maar ook de ouders.

Winny Beijer

Onze zoons gaan altijd met veel plezier naar de YellowBellies. Ze houden van buiten spelen en lekker in beweging zijn en dat gebeurt volop. Ik vind het goed dat er altijd een gezond tussendoortje wordt aangeboden. De jongens vinden het meestal jammer als we ze alweer op komen halen en dan willen ze niet mee. Een goed teken!

Judith Verhoef

Lekker sportief en leuke medewerkers. Leuke spellen worden er gedaan. Ook jonge mannen wat vooral mijn oudste zoon erg leuk vind.

Marrit van den Bosch

Jullie zijn super topper. Ik kan niet beter organisatie bedenk als jullie. Bedenk voor zorgen van mijn zoon als ik kan niet bij hem zijn. Wij zijn vetrouwen jullie. Bedankt fam. Verdel

Katalin Csaba

Veel bewegen, veel spelen, gezonde voeding en een enthousiast team!! Alle ingrediënten voor een leuke BSO. Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Yellow Bellies.

Linda Steenbergen

Reviews locatie Oudewater West

Ik waardeer het enorm dat jullie ervoor zorgen dat mijn zoon het naar zijn zin heeft. Lekker sporten en met andere kinderen spelen. Altijd even tijd voor een korte overdracht.

Anja van Tol

Ik vind jullie visie goed, gefocust op beweging en gezond eten. Weerbaarheidstraining is super goed, dat jullie dit aanbieden. Leuke, originele activiteiten worden er bedacht. Onze kinderen hebben het goed naar hun zin bij jullie.

Annet

Sportieve kinderopvang. Met veel enthousiaste jonge begeleiders, wat zich goed weet aan te sluiten bij de kinderen. Veel structuur en duidelijkheid.

Marije

Een professionele, open en flexibele organisatie die voor iedereen aandacht heeft. De kinderen hebben ruimte om te spelen en om te ontspannen. Als ouder word je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en visie.

Rianne Mulder

We zijn super blij met de YellowBellies. Het enthousiasme van de jongens doet ons goed. We brengen vol vertrouwen onze jongens naar de opvang.

Marijke Schinkel

Een fijne plek waar ik mijn kinderen met een gerust hart achterlaat en weet dat zij het erg naar hun zin zullen hebben met individuele aandacht waar ze dat nodig hebben.

Pascalle Stalvord
Footer Achtergrond Yellow Bellies