Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. Daarom hebben we vast een overzichtje gemaakt van de meest gestelde vragen plus antwoord.

Iedere situatie is verschillend. Wij raden daarom aan om gebruik te maken van de rekentool op onze website om te berekenen hoeveel onze dienstverlening jou netto per maand gaat kosten.

Twijfel je voor BSO tussen ons 40-weken of all-inclusive pakket? Maak van alle twee de pakketten dan even een kostenplaatje in de rekentool en kijk naar het verschil. Het prijsverschil tussen de pakketten kan soms nihil zijn, terwijl een incidentele extra opvangdag (bijvoorbeeld tijdens vakanties), al snel in de kosten kan lopen.

Via mijntoeslagen.nl. Download je YellowBellies contract in het ouderportaal via yellowbellies.kindplanner.nl. Daar staat alle nodige info (LRK-nummer, uurtarief, uren, startdatum)

Via de ouder app of het ouderportaal: klik op de naam van je kind. Daar zie je onderin een poppetje “mentor”.

Het kantoor is elke dag telefonisch bereikbaar van 8:30 – 13:00 uur.
De locaties zijn tijdens de betreffende openingstijden telefonisch bereikbaar.

Uiteraard kun je altijd via het ouderportaal een berichtje sturen naar onze collega’s op de groep.

Bij het inloggen kan je “wachtwoord vergeten klikken” er wordt dan een mailtje gestuurd naar je huidige mailadres.

Via de ouder app: klik onder het icoontje telefoon.

Via onze website op de betreffende locatie pagina van je kind.

Voor praktische en operationele zaken over de opvang gebruik je het ouderportaal of de ouderapp. Ook kun je de locatie tijdens openingstijden bellen via het locatie-telefoonnummer.

Ook voor contract wijzigingen en ruilverzoeken/extra aanvragen kan je in het ouderportaal terecht.

Heb je vragen over je contract of factuur? Dan kun je een mailtje sturen naar planning@yellowbellies.nl.

In het ouderportaal via yellowbellies.kindplanner.nl. Ga naar het kopje ‘financieel overzicht’ (jaaropgave is alleen te zien via het ouderportaal, niet via de app).

Ga naar het ouderportaal, kies het kopje familie, klik op de groene knop ‘broertje/zusje toevoegen’.

Jammer. Ga naar het ouderportaal, ga naar ‘contract’, open het actieve contract en zeg op via de groene knop.

Dat is niet nodig, wij verzorgen alles op de opvang. Mocht jouw kind allergisch zijn voor bepaalde zonnebrand, geef het dan wel graag even mee.

Uiteraard mag dit altijd wanneer het jou zelf uitkomt. Voor de groep is het wel fijn als het na de activiteit is. Bij voorkeur na 17:00 uur.

Mocht je een keer vroeg zijn, laat het even weten via een berichtje in de ouderapp. Dan houden onze collega’s er rekening mee.

De organisatiecode voor onze app is: Kb16eF8e6

Het fijnst leesbaar vinden wij het welkomstboekje. Deze vind je onder ‘Downloads‘.

Onze pedagogische werkwijze hebben wij per locatie uitgewerkt in een pedagogisch werkplan en die vind je onder ‘algemene documenten’ in het ouderportaal.

Dat hangt af van de situatie. Zie hiervoor ons beleid BMR vaccinatie. Deze staat op de website onder het kopje ‘downloads’. Helemaal onderaan op de pagina zie je ook een snelkoppeling naar ‘downloads’ staan.