Zij-instroom traject

Wil jij het ook ‘altijd naar je zin’ hebben op je werk?

Dan ben je hier op de juiste plek! Bij YellowBellies is iedereen welkom. Of je nu over het juiste papiertje beschikt of niet. Ben je toe aan een ander uitzicht dan je computerscherm? Heb je altijd al met kinderen willen werken en klinkt buitenspelen als werk je als muziek in de oren? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn ervan overtuigd dat blije collega’s zorgen voor blije kinderen. Hier doen we dan ook alles voor. We denken graag met je mee en geven je alle ruimte, mogelijkheden en begeleiding om jouw unieke talenten te ontwikkelen. We komen graag in contact om jouw persoonlijke mogelijkheden te bespreken, maar lichten de verschillende opties graag al even toe.

Heb je geen ervaring of geschikte papieren? Geen probleem, we denken graag in oplossingen en bovendien leiden wij je graag op! Vraag naar de mogelijkheden.

Hanneke Jansen

Diploma – en kwalificatie-eisen

Het is afhankelijk van het type opleiding (en het daarvoor behaalde diploma) of en welk aanvullend traject er nodig is om in de kinderopvang te mogen werken. Sommige diploma’s vragen alleen om een aanvullende cursus.

Beschik je al over een diploma? Via de diplomacheck kun je er gemakkelijk achter komen welke stappen je moet nemen om op de groep te mogen werken.

Geen kwalificerend diploma?

Heb je geen diploma die voldoet aan de eisen? Geen zorgen! Er zijn nog steeds genoeg mogelijkheden om een YellowBellie te worden!

BBL-traject

Tegenwoordig kun je via een BBL- leertraject (niveau 3 of 4) je diploma behalen om te kunnen werken bij een kinderopvangorganisatie en dat ook nog eens binnen 1,5 jaar. Hierbij volg je één dag per week lessen en de rest van de week mag je aan de slag bij YellowBellies! Er zijn meerdere ontwikkelingsmogelijkheden. Nadat jij gesolliciteerd hebt, helpen wij jou met aanmelden voor de opleiding.

Je kunt hierbij kiezen uit de volgende opleidingen:

Opleidingsinstituten in de buurt:

Wat zijn de voordelen voor jou?

Werken bij YellowBellies is fijn. Zo fijn, dat je na de opleiding niet meer weg wil. Dat komt doordat we één grote sportieve vriendenclub zijn. We houden van een geintje en we hebben plezier in de dingen die we doen. Dit bieden we jou;

Twijfel je nog?

Meer dan de helft van onze collega’s zijn oud stagiairs en BBL-ers, wat betekent dat er voor jou wellicht ook een mooie samenwerking in zit. Bovendien is het bij ons leuk! Onze collega’s beoordelen het werkgeluk met een 8,7(!). Hier zijn we ontzettend trots op! Lees hier het verhaal van oud stagiair Sven. 

Gooi het roer om!

Deel je onze passie voor sport, gezondheid en kinderen en vind je plezier net zo belangrijk als wij? Maak die switch en word ook een YellowBellie! We komen graag in contact.

Elke dag een feestje!

Een kijkje achter de schermen