Ons verhaal

Uit vriendschap en passie voor buiten spelen.

Hutten bouwen in het park, ravotten in de regen, verstoppertje spelen of voetballen op het trapveldje met kinderen in de buurt. Slecht weer bestond voor ons niet, we waren altijd buiten. We hadden helemaal niks nodig, alleen elkaar. We maakten van elke dag een buitenspeelfeestje.  

Onze hele jeugd waren we buurjongens en we speelden altijd samen. Terwijl wij niets liever deden dan buiten spelen zagen we dat kinderen om ons heen steeds vaker op de iPad en Playstation zaten. Als we ze vroegen om ook buiten te komen spelen, dan wilden ze niet. Het kostte steeds meer moeite om een partijtje voetbal met andere kinderen te organiseren.

We studeerden allebei af aan hbo-opleiding in de richting van sport. Door de kennis en ervaring die we opdeden tijdens deze opleidingen, raakten we er nog meer van overtuigd dat veel bewegen en gezonde voeding bijdraagt aan een gelukkig leven. Dát wilden we kinderen leren! Vanuit die overtuiging hebben we YellowBellies opgericht. Met YellowBellies willen we ieder kind de kans geven op een fijne en zorgeloze jeugd en om lekker in zijn vel te zitten.  

We hebben in de afgelopen jaren een geweldig team van enthousiaste en inspirerende collega’s om ons heen verzameld met een perfecte mix van mannen en vrouwen met een pedagogische en sportieve achtergrond. Onze gezamenlijke missie: laten zie hoe cool het is om een gezonde leefstijl te hebben.