Organisatie

Korte lijntjes, persoonlijk contact en een hoge betrokkenheid, daar gaan we voor! Op onze opvanglocaties werken we met vaste teams. Iedere locatie heeft een eigen locatiecaptain, het vaste aanspreekpunt voor alle operationele zaken. De locatiecaptains worden aangestuurd door Mark en Danny, de gepassioneerde oprichters.

Buitenspeelse kinderopvang
We denken anders na over kinderopvang, want we kijken hoofdzakelijk naar het hebben van veel plezier en het aanleren van een gezonde leefstijl. Met als resultaat een gezond lijf en een gezonde mentaliteit.

YellowBellies is de eerste en enige buitenspeelse kinderopvang van Nederland.

Missie
We besteden aandacht aan een gezonde leefstijl, waardoor elk kind lekkerder in zijn/haar vel komt te zitten.

Visie
We willen kinderen stimuleren en op een speelse manier uitdagen om een gezonde leefstijl aan te nemen, zodat ze sociaal, mentaal en fysiek een betere versie worden van zichzelf.

Achter de schermen

Wat minder zichtbaar, maar zeker niet minder belangrijk zijn onze kanjers achter de schermen. We stellen ze graag kort aan je voor:

Marlies

Marlies is onze meest blije collega en brengt dit gevoel graag over. Mocht je ons algemene nummer bellen of mailen naar onze info, is de kans vrij groot dat je met haar te maken krijgt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor je met een glimlach zult ophangen.

Anne

Anne zorgt ervoor dat alle zaakjes rondom het team en de financiën tiptop in orde zijn en dat wij niet alleen een leuke werkgever zijn, maar ook een goede. Anne is lief, zorgzaam en staat altijd voor je klaar.

Megan

Megan is onze strategische kindplanner. Je hebt contact met Megan als je mailt met planning@yellowbellies.nl. Megan is echt een professional in haar vak, denkt altijd in oplossingen en regelt alles rondom de plaatsing en planning van jouw kind, van inschrijving, wachtlijstbeheer, doorstroom tot contracten.

Marije

Marije is onze onmisbare kracht op de achtergrond. Marije zorgt met haar structuur- en coördinatie-skills dat alle interne processen gestroomlijnd lopen en dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren en YellowBellies een fijne werkplek vindt.

Raad van toezicht
Toezicht houden, meedenken, met raad en advies Mark en Danny ondersteunen en verantwoording afleggen: dat zijn samengevat de taken van de Raad van Toezicht.

De leden van de Raad van Toezicht volgen alert en kritisch het functioneren van YellowBellies en van oprichters Mark en Danny. Ze hebben oog voor het maatschappelijk stipje op de horizon en houden tegelijkertijd de continuïteit van de organisatie in de gaten.

Bij de samenstelling van de Raad van Toezicht wordt rekening gehouden met de kwaliteiten die YellowBellies de komende jaren nodig heeft.

Klik hier voor de leden van de Raad van Toezicht.

Oudercommissie
De oudercommissie is onze vertegenwoordiging van ouders van iedere afzonderlijke locatie in onze opvang. De oudercommissie heeft adviesrecht over belangrijke zaken, zoals het pedagogisch beleidsplan, voeding, materiaal, inrichting etc.

Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor de oudercommissie, zij zijn hiervoor altijd per mail beschikbaar. Ook als u interesse heeft om zitting te nemen in de oudercommissie, neem dan contact op via oudercommissie@yellowbellies.nl of benader een van de leden.

Klik hier voor de leden van de oudercommissie.