Leer-werktraject (BBL) en stageplaatsen (BOL)

Onze slogan ‘altijd naar je zin’ geldt ook voor stagiairs!

Bij YellowBellies stimuleren we kinderen om een nóg betere versie van zichzelf te worden en dat gunnen we jou ook. We geven je alle ruimte, mogelijkheden en begeleiding om jouw unieke talenten te ontwikkelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat als jij je veilig voelt en plezier ervaart, je je pas kunt gaan ontwikkelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je stage echt leuk vindt, dat je passie hebt voor hetgeen wat jij doet en voldoende wordt uitgedaagd. We geloven dat je dan met extra veel zin naar ons toe komt. 

Work hard, play hard

Bij hard werken, hoort ook ontspannen. Elke dag lunchen we samen – uiteraard gezond, we spelen graag een potje tafeltennis en we organiseren leuke, leerzame en uitdagende uitjes waar jij helemaal onderdeel van ons team bent. 

Uitzicht op een leuke baan

Meer dan de helft van onze collega’s zijn oud stagiairs, wat betekent dat er na jouw stageperiode wellicht ook een mooie samenwerking in zit. Bovendien is het bij ons leuk! Onze collega’s beoordelen het werkgeluk met een 8,7(!). Hier zijn we ontzettend trots op! Lees hier het verhaal van oud stagiair Sven. 

Deel je onze passie voor sport en gezondheid en vind je plezier net zo belangrijk als wij? Wil jij ons team versterken? Reageer dan op één van onze vacatures!

Wij hebben zowel plaats voor BBL (werken/leren) als (standaard stage) BOL studenten!

Elke dag een feestje!

Een kijkje achter de schermen