Hoe het is bij ons

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen

YellowBellies staat voor blije bloei voor ieder kind, waardoor het kind de basis legt voor een gelukkig leven.  En blije bloei gunnen we onze collega’s ook. We geven je alle ruimte, mogelijkheden en begeleiding om jouw unieke talenten te ontwikkelen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat blije collega’s zorgen voor blije kinderen én gelukkige ouders. Daarom vinden het belangrijk dat jij je werk écht leuk vindt, dat je passie hebt voor je werk en je voldoende wordt uitgedaagd. We geloven dat je dan een stapje extra wil zetten om op je best te kunnen te presteren. Bij hard werken, hoort ook ontspannen. Elke dag lunchen we samen – gezond uiteraard, we spelen graag een potje tafeltennis en we organiseren regelmatig leuke, leerzame en uitdagende uitjes. 

Elke dag een feestje!

Een kijkje achter de schermen

Hoe we werken

Veel verantwoordelijkheid

Bij YellowBellies geen traditionele werkwijze en zo min mogelijk hiërarchie, maar veel eigen verantwoordelijkheid en eigen regie. Teams zijn zelfsturend: samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor al het werk binnen jullie team. Dit vraagt om eigen initiatief en verantwoordelijkheid én het biedt veel mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen.

Extra taken

Als je werkt bij YellowBellies kun je één of meerdere extra taken krijgen. Dat betekent dat jij jouw eigen takenpakket hebt waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent dus echt eigenaar van jouw werk. Het is de ultieme mogelijkheid om te laten zien waar jij goed in bent en jouw talenten verder te ontwikkelen.

Altijd naar je zin

Bij YellowBellies delen we de passie voor sport, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en veel (werk)plezier! De slogan ‘Altijd naar je zin’ geldt voor iedereen binnen YellowBellies, en we doen er elke dag alles aan om deze waar te maken. Het maakt daarbij niet uit wie je bent, wat je rol is en in welk team je zit. Iedereen telt mee! Lees hier het verhaal van Femke of van Lisanne.

Deel je onze passie voor sport en gezondheid en vind je persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk net zo belangrijk als wij? Reageer dan op één van onze vacatures!

Wat ons bezighoudt

Lees over de dagen van onze toppers

Klantgelukscore 2022 🥰

Blije kinderen zorgen voor blije ouders! Als er twee cijfers zijn die heel goed weergeven of we op de goede weg zijn, zijn het wel werkplezier en…

Lees meer

Onze werkplezierscore 2022 🚀

Kom bij ons werken en heb het altijd naar je zin! Als er twee cijfers zijn die heel goed weergeven of we op de goede weg zijn, zijn het wel werkp…

Lees meer

‘Altijd naar je zin’ is niet alleen goed gekozen, het is ook écht zo!

Deze vrolijke topper Lisanne werkt sinds de opening in april 2021 op ons nieuwe kinderdagverblijf. Ze is hier gestart samen met een fonkelnieuw t…

Lees meer